One piece çok güzel ya mitolojiden arakla İnternetten kaliteli fan teorilerini oku bas vallahi mükemmel.

İmkanı yok öyle bişey çıkarsa oda yı vururlarIM ve Joyboy gay çıkmaz insallah. Çıkmazsa Naruto piece gibi olacak. Bu adam farklı olacağım diye bunları tramessi ya da Gay yapar gibi duruyor.
Neyseki Shanks fanıyım da bana dokunan bişey yok![]()
Bilemiyorum. Her şey olabilir.@Alpamis beklentilerin nedir bu bölümdeki dövüşlerden ?
Belki de Roger Laugh Tale'de gülerken '' nasıl bir tarikatın içine düştüm '' diye kederden gülüyordur ?İmkanı yok öyle bişey çıkarsa oda yı vururlar

Hocam ağzını hayırlı aç yoksa bu iş luffy x usopp'a kadar gider ben diyeyim şimdidenBelki de Roger Laugh Tale'de gülerken '' nasıl bir tarikatın içine düştüm '' diye kederden gülüyordur ?![]()

Daha büyük fantazilerim var da iğrençlesmeyeyimHocam ağzını hayırlı aç yoksa bu iş luffy x usopp'a kadar gider ben diyeyim şimdiden![]()
Ama şaka bi yana farklı olacağım diye bu adam yapar. Çünkü şu an naruto piece gibi oldu spoilerlar doğruysakılıcı joyboyun eski kılıcı çıksaMihawk, Imu’nun ustasıymış