Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Öngörüş

Nemesis= Yunan mitolojisinde kibrin (hubris) karşısındaki ilahi intikam tanrıçası. İlk dünyada Imu var mı bilmiyoruz ama Antik Krallığı yenen Imu ise Nemesis'ten yola çıkarak şunu yapabiliyoruz: Antik Krallık "Tanrı seviyesine" çıktı, Nemesis devreye girdi, sıfırlandı ve döngü başladı. Döngüden kastım işte ilk dünyanın yok olup resetlenişi sonra ikincisinin de öyle olması. Evrensel düzenin koruyucusu gibi bir şey oluyor.

Regular Show'dan örnek vereyim: Skips, her 157 yılda bir Klorgbane'i yenmek için ölümsüz yapıldı. Imu'nun da bu tarz bir amacı olabilir.

Nemesis= Yunan mitolojisinde kibrin (hubris) karşısındaki ilahi intikam tanrıçası. İlk dünyada Imu var mı bilmiyoruz ama Antik Krallığı yenen Imu ise Nemesis'ten yola çıkarak şunu yapabiliyoruz: Antik Krallık "Tanrı seviyesine" çıktı, Nemesis devreye girdi, sıfırlandı ve döngü başladı. Döngüden kastım işte ilk dünyanın yok olup resetlenişi sonra ikincisinin de öyle olması. Evrensel düzenin koruyucusu gibi bir şey oluyor.

Regular Show'dan örnek vereyim: Skips, her 157 yılda bir Klorgbane'i yenmek için ölümsüz yapıldı. Imu'nun da bu tarz bir amacı olabilir.
Nemesis, birinin en büyük düşmanı demek İngilizcede. Özellikle arch-nemesis şeklinde kullanıldığı zaman. Mitolojiye başvurmadan evvel kelimenin güncel kullanımına bakmak faydalı olabilir.

Nemesis, birinin en büyük düşmanı demek İngilizcede. Özellikle arch-nemesis şeklinde kullanıldığı zaman. Mitolojiye başvurmadan evvel kelimenin güncel kullanımına bakmak faydalı olabilir.
Elbaf'ta mitoloji karması var ve bahsettiğimiz kişi mitin ta kendisi. Dediğin doğru ama bence bu açıdan bakmak daha mantıklı geliyor ki hakikaten de uyumlu. Senin dediğin gibi de uyumlu ki o ayrı zaten.

Joyboy, Ryuma, Imu; bunlar da tıpkı Luffy, Ace, Sabo gibi kardeşlik bağı yapmışlar. Imu ile Joyboy sürekli atışırken Ryuma ikisini de dövüyormuş bunların. Baktı ki düzelecek gibi değiller, ikisine de ben yokum demiş ve kardeşiği bitirmiş. Üzüntüsünü de içine atıp ejderha avına başlamış.

Anlaşılıyorki Zoro için kılıcıni bir sonraki seviye Kara kılıç moduna almadan , Sanjide ayağını kral hakisi ile kaplayip Kara alevli moda sokmadan (lakabı karabacak sanji boşuna değil) imuya rakip olamaz.Ve ilerde bunlarida göreceğiz nasıl bir eğitime sokacak kendilerini.

Brook (Gunko kaynaklı ) ve özelikle Usopp Elbaf arkı senindir dedik kirilmadik kemikleri kalmayınca off duruma düştüler anlaşılan power ip için bekleyecekler daha.

Luffye gelince Gear 5 in daha tam gücünü bence kullanmadı luffy.Muhakkak Güneş tanrısı adının hakkını vererek ateş ile ilgili gücünün açığa çıkacağını düşünüyorum.Madam shirley mi neydi luffynin Balik adam adasını alevler içinde yok edeceği kehaneti vardı.Muhtemelen bu güç karşımıza çıkacak ilerde.Ayrica Harley metinlerinde resimde gelecekteki Nikanin elinde kılıç ve kalkan var.İmunun elinde kılıç görünce aklıma luffynin kendini korumak için kalkan ve kılıç kullanma Fikri daha çok yattı.Kimbilir belkide kullanmaz ama savunma için birşeyler düşünmesi lazım.Malum Keskin şeylere karşı zayıflığı var.

Bence luffy burda ağır hasar alacak.Yenilgi onu farklı arayışlara iticek gücünu artirabilme konusunda diye düşünüyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık