Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Öngörüş

Der tabi Killinghamı tokatladıya, Zoro kimi tokatladı sen bana onu söyle. Ray le Gaban eski nesil 80 yaşında kadayıflaşmış adamlar sen onlarla gencecik hasırlatımı kıyaslıyorsun. :bilmem:
Yok hocam fbde anlatiyor ya Shanks’i almaya gelen sovalyeleri dograyip dograyip gonderdik diye. Bizimkiler bunu rahatca soyleyemezler. Gunko’yu Killingham’i Sommers’i hangisi rahatca dogramis onu soylemeye calisiyorum

ulan usopp kaç chapterdır atlatamıyorum sana olan sinirimi adama rage bait i attı adam kendi bedeniyle geldi şimdide yatışta, zoro sanji tartışmasınıda alevlendirdi ne berbat bir karaktersin zaten anası bile bunu doğurduğu için kahrından ölmüş umarım imu lokiyle savaşırken yanlışıkla usoppun kafasına alamet atarda kurtuluruz bu heriften

ulan usopp kaç chapterdır atlatamıyorum sana olan sinirimi adama rage bait i attı adam kendi bedeniyle geldi şimdide yatışta, zoro sanji tartışmasınıda alevlendirdi ne berbat bir karaktersin zaten anası bile bunu doğurduğu için kahrından ölmüş umarım imu lokiyle savaşırken yanlışıkla usoppun kafasına alamet atarda kurtuluruz bu heriften
Bir Sanji fanı olarak durumdan gayet memnunum. :D

Skypie da Enelin kalbini durduran bir eleman vardı Enel sonrasında kalbine şok verip uyanıyodu. eleman = loki. Loki bir şeyler yapıp Imuyu tokatlar sonra Imu geri dirilir
Aynen zaten o Wyper da Savaşı Wyper diye geçiyordu oranın yerlisi. Bizimki de buranın yerlisi savaş tanrısı... Paralellik çok zaten bu nedenle böyle birşey olma ihtimalide var

Loki yenilir, sonra Lütfi Kaptan Amerika gibi yemek yiyen Ragnir i alır sağlı, sollu. İmuyu bir tokat manyağı yapar, İmu şok, Lütfi ragnire de layıkmış meğersem, güzel olur kaldırsa djdjdjdjdjdj

Jinbei hadi bakalım, yap şovunu…

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık