Vista hisseleri uçuşta yine.
Öyle işleyemez İmu o tarz bir karakter değil manipulatif ve plancı birisi değil tricklere başvuracağını sanmıyorum.Yhwach gibi vura vura gidecek şekilde işlemesi lazım öyle etkileyici olur.Ama sanmıyorum Oda batıracaktır yine.Bir kere son düşmanı dünyanın kralı dediğin adamı titrerken gösterdiysen o saatten sonra ne çizsen aynı etkiyi vermez.Birebir Aizen gibi işlemesi lazım Imu'yu; dümdüz aşırı güçlü bir karakter olsun.
Bi ton adam dediklerin (Gyaban ve Shanks dahil) sadece Loki meyveyi ve silahı alana dek Harald ona yetişmesin diye onu yavaşlatabildiler sadece. Loki meyveyi yiyince Harald pek varlık gösteremiyor zaten.Loki oturup imuyla eşit savaşıcaksa imu bekleneni vermemiş olur biz joyboyla imuyu hep açık ara serinin zirvesi bekledik imu gelip haraldı biton adamın yardımı ve haraldın salması sonucu güçbela yenen lokiden dayak yiyecekse burda imuda balon demektir kimse kusura bakmasın lokide luffyde sopayı yemeli burda oda zorlama senaryo yapıpda bişiyler uydurursa feci nefretimi kazanır
Mother Flame Vegapunk’un yaptığı enerji kaynağı (yani pil). O pili antik Silah giçlendirmek için kullanıyor Dünya Hükümeti, Antik krallığın enerji kaynağını daha çözemedikleri için.Joyboy zamanında Mother Flame varsa ve Joyboy onu kullandıysa Imu'da da belki Father Flame vardır. Bütün hikaye aslında karı-koca kavgasından ibarettir. Al sana Laugh Tale.![]()
Daha Mosa olayı vardı değil mi? Onu tamamen unuttuk mevzulardan.Bolum komple Loki vs Im uzerine olacak gibi. Bunun uzerine de temizinden bir flashback patlar. Ha Loki bu Imu’yu Elbaf’tan gonderirse beni cok sasirtir cunku daha once One Piece evreninde boyle bir olay gormedim mesela Kaido Wano’ya geldigi gibi herkesi perisan edip adaya yerlesmisti, Doflamingo da oyle, Enel de oyle. Yani kotu karakterin bir adaya gelip de o adanin yerlisi tarafindan puskurtuldugunu ben bu seride gormedim. Bu yuzden Im bizim Loki’yi kevgire cevirecektir muhtemelen yanindakinin Nika oldugunu anlayip onu korumak icin ya da Gerd icin kendini feda eden bir Loki bekliyorum ben. Buyuk ihtimal Loki’nin telefonda konustugu Mosa da Gerd cikacak
Şöyle bir durum var ama Loki Harald'a ilk vuruşu yapınca Harald kendine geliyor ve Loki'nin vurmasına izin veriyor.Loki o kadar güçlü olsaydı eğer doğruysa Shanks'a yenilmezdi.Bi ton adam dediklerin (Gyaban ve Shanks dahil) sadece Loki meyveyi ve silahı alana dek Harald ona yetişmesin diye onu yavaşlatabildiler sadece. Loki meyveyi yiyince Harald pek varlık gösteremiyor zaten.
Ayrıca güç skalalasına kabaca bakarsak:
Eskiden Roger, Wb seviyesi zirve seviyemizdi. O seviyede Xebec ve mühür öncesi Harald da var.
bunun bi üst katmanı Domi Reversi Xebec ve Kutsal Şovalye Harald.
Meyve sonrası Loki KŞ Harald’ı ezebilecek kadar güçlüyse çok üst bir katmanda demektir. Bu kadar zirve adamdan fersah fersah güçlü olduktan sonra Imu ve Joyboy ile benzer güçte olması mantıklı.
Herkes Aizen'i kılıcı yüzünden tehlikeli sanarken Gin bir konuşma yapıyor "Adam çok güçlü" diyor, mevzu o.Öyle işleyemez İmu o tarz bir karakter değil manipulatif ve plancı birisi değil tricklere başvuracağını sanmıyorum.Yhwach gibi vura vura gidecek şekilde işlemesi lazım öyle etkileyici olur.Ama sanmıyorum Oda batıracaktır yine.Bir kere son düşmanı dünyanın kralı dediğin adamı titrerken gösterdiysen o saatten sonra ne çizsen aynı etkiyi vermez.
1- ben böyle özene bözöne bi tasarımı kabuk beklemiyorum hocam1- Gelen IMU zaten, hatırlarsan Cracker'in gerçek yüzünü de kimse bilmiyordu, posterde bile aynıydı, kabuk çıktı. Şu gördüğümüz Lunarian cinsi varlık IMUnun kabuğu veya konağı vs olabilir.
2- Form değişirken kanayan kimseyi görmedik. Noblesse serisini biliyorsan ordaki baş karakter Raizel geliyor aklıma, evrenin en güçlü varlığı kendisi ancak biraz geçmişteki yaşadıkları biraz da doğası gereği gücünü kullandıkça halden düşüyordu. IM de bu şekilde en güçlü varlık olup güç kullandıkça zayıflıyor olabilir.
3- Harald olayında IM hasar mı aldı yoksa zayıfladı mı belli değil, hasar aldıysa iyileşir ancak zayıfladıysa düzelemez. Ruhunu 25 kişiye bölüyor bu adam, hepsi sağken sorun yok ama hepsi ölürse ruhunu kaybedip kendi de ölebilir. Voldemort benzetmesi bu yüzden yapılıyordu.
4- Dediğim gibi Madara son savaşta ne biçim güçlenmişti, o yüzden IM bugün durdurulsa veya dayak yese bile alacağı p.uplarla gücünü 800 yıl öncekinin bile üzerine çıkarıp dönebilir. Final Villain olacak mı bu da henüz belli değil zaten.
IM zayıf derken kendisine göre diyorum, yani gelirken kanaması, zaman sınırının olduğunun belirtilmesi hep buna işaret. Şuan karşımızda tamamlanmamış bir IM var.
Belki de JoyBoy bunu öyle bir dövdü ki kalıcı hasar bıraktı, o yüzden kaleden çıkamaz, gücünü kullanamaz oldu, belki önce Satürn sonra York IMi iyileştirmeye ve tamamlamaya çalıştılar/çalışacaklar, Kaido + King'e yapılan deneyleri IM'e aktardılar, York şimdi anaalevi IMe aktaracak vs.
Özetle hikayede açıklanması gereken çok şey var, hikaye çok uzun sürecek, o yüzden acele etmeye gerek yok.
Sadece yavaşlatmakla kalmadılar hasarda verdiler haraldı zayıflattılar yenilenmesinin darbelere yetişemediğini belirttilerBi ton adam dediklerin (Gyaban ve Shanks dahil) sadece Loki meyveyi ve silahı alana dek Harald ona yetişmesin diye onu yavaşlatabildiler sadece. Loki meyveyi yiyince Harald pek varlık gösteremiyor zaten.
Ayrıca güç skalalasına kabaca bakarsak:
Eskiden Roger, Wb seviyesi zirve seviyemizdi. O seviyede Xebec ve mühür öncesi Harald da var.
bunun bi üst katmanı Domi Reversi Xebec ve Kutsal Şovalye Harald.
Meyve sonrası Loki KŞ Harald’ı ezebilecek kadar güçlüyse çok üst bir katmanda demektir. Bu kadar zirve adamdan fersah fersah güçlü olduktan sonra Imu ve Joyboy ile benzer güçte olması mantıklı.
Ben de oyle diyordum hatta sonra Jarul mu acaba diye dusundum bi ara Shanks olabilir mi lan dedim yok dedim Shanks o kadar efemine degildir. En son Luffy’in anasi cikar kesin dedim ama Oda seriyi dumduz ilerletiyor o yuzden oralara girmez. En mantoklisi Gerd cikacak benceDaha Mosa olayı vardı değil mi? Onu tamamen unuttuk mevzulardan.
Çoğu teorici Mosa Shirahoshi diyor.