Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Öngörüş

Lokinim büyük olması dezavantaj oldugundan ragnirin gücü ile kendini küçültecek , ayrıca buz dışında birkaç farklı ragnir saldırısı göreceğiz.

Imunun sonraki lokiden sonraki hedefi chopper olacak.Chopper meyvesini uyandirabilir.

Imu aslında h.haki nin sadece saldırı veya savunma amaçlı olmadığını gösterecek , kişilerin yükseğe zıplaması , hızlı hareket etmesini de saglayabiliyor h.haki.

Zoro powerup , zoro h.hakiyi tüm vücuduna kaplamayı öğrenecek , ayrıca h.haki powerupu ve gözlem powerupu da gelecek.

Sanji ... Bilmiyorum sanji ne yapar eder birşeyler falan bulur güçlenecek.

Sonraki sayılarda kutsal sovalyeler yenilecek ve ölen sovalyelerin mühürleri imuya geri dönüyor ve onu dahada güçlendirecek bunu görücez ondan dolayı imu şimdiki imudan daha güçlü olucak.

Herkes birşeyler uyduruyor, bari ben de bir şeyler uydurayım.
Ben bu bölümde, Chopper'ın İmu'ya tokat attığını, İmu'nun gücünü kaybettiği şeklinde yorumladım. Onun yerine ise, İmu'nun hükmettiği (bedenin) ilk sahibinin yeniden kendi bedenine sahip olduğunu ve tüm olanları tayfaya anlattığını ve Nika(Luffy değil) tayfasından "Beni Kurtarın" şeklinde dediğini, ama süre dolar ve Imu, tekrardan eski güçleriyle Imu olarak 5 Kadim'in olduğu yere ışınlanır.
Bu uydurmam tutarsa ne gülerim ama🤔🤔
Bu uydurmamı sizler unutmayın da, bir bakmışız cidden tutuyor😁
Chopper uzakta ve yaralılar ile ilgileniyordur hem İmu uçarak uzaklaştı iyi bir mesafe vardır yani hemen gelemez.

loki ejder formunda ragnir kullanamıyor. İnsan formu daha güçlü olabilir kişilere karşı. Geniş alanda ejder formu daha etkili olur. Hibrit formunu bekliyorum, imu kadar küçük rakibe ejder formu hem mantıksız olur ve kolay hasar alır.

Kaido’dan farklı olarak imu direk öldürür acımaz. O yüzden luffy’nin yenilip güçlenme seneryosu işlemez. loki+luffy kapışmasında güçlenmesi mantıklı. Ancak joy boy gücüne eriştiği zaman ki beklenti o, artık loki’nin dahil olmasına gerek yok, tek başına alabilmeli luffy. tabi imu’nun süre sınırı ne kadarına el verir vs’nin orası ayrı. Oda’nın sonrası için planı yoksa, luffy tam potansiyeline erişebilmeli arc bitmeden.

1- gelenin imu olduğunu sommersle killingham onaylıyor zaten

2-hastalık gibi bişiyi olabilir ama form değişirken olan bi götürüde olabilir bu sadece

3-Haral öleli kaç zaman oldu regen var bu adamda iyileşir

4-vakit sorunu olsa bile dövüşevbileceği süreçte lokiyi ve luffyi patatese çevirmesinş bekliyorum aksi final villianı için çöp olur

İmu niye zayıf olsun zoroya sanjiye no diff attı adam 1 bölümde hayvan gibi statları olduğunu gördük ve daha sabodaki yaratık formuna geçmediğini biliyoruz
1- Gelen IMU zaten, hatırlarsan Cracker'in gerçek yüzünü de kimse bilmiyordu, posterde bile aynıydı, kabuk çıktı. Şu gördüğümüz Lunarian cinsi varlık IMUnun kabuğu veya konağı vs olabilir.

2- Form değişirken kanayan kimseyi görmedik. Noblesse serisini biliyorsan ordaki baş karakter Raizel geliyor aklıma, evrenin en güçlü varlığı kendisi ancak biraz geçmişteki yaşadıkları biraz da doğası gereği gücünü kullandıkça halden düşüyordu. IM de bu şekilde en güçlü varlık olup güç kullandıkça zayıflıyor olabilir.

3- Harald olayında IM hasar mı aldı yoksa zayıfladı mı belli değil, hasar aldıysa iyileşir ancak zayıfladıysa düzelemez. Ruhunu 25 kişiye bölüyor bu adam, hepsi sağken sorun yok ama hepsi ölürse ruhunu kaybedip kendi de ölebilir. Voldemort benzetmesi bu yüzden yapılıyordu.

4- Dediğim gibi Madara son savaşta ne biçim güçlenmişti, o yüzden IM bugün durdurulsa veya dayak yese bile alacağı p.uplarla gücünü 800 yıl öncekinin bile üzerine çıkarıp dönebilir. Final Villain olacak mı bu da henüz belli değil zaten.

IM zayıf derken kendisine göre diyorum, yani gelirken kanaması, zaman sınırının olduğunun belirtilmesi hep buna işaret. Şuan karşımızda tamamlanmamış bir IM var.

Belki de JoyBoy bunu öyle bir dövdü ki kalıcı hasar bıraktı, o yüzden kaleden çıkamaz, gücünü kullanamaz oldu, belki önce Satürn sonra York IMi iyileştirmeye ve tamamlamaya çalıştılar/çalışacaklar, Kaido + King'e yapılan deneyleri IM'e aktardılar, York şimdi anaalevi IMe aktaracak vs.

Özetle hikayede açıklanması gereken çok şey var, hikaye çok uzun sürecek, o yüzden acele etmeye gerek yok.

Joyboy zamanında Mother Flame varsa ve Joyboy onu kullandıysa Imu'da da belki Father Flame vardır. Bütün hikaye aslında karı-koca kavgasından ibarettir. Al sana Laugh Tale. :D

Bolum komple Loki vs Im uzerine olacak gibi. Bunun uzerine de temizinden bir flashback patlar. Ha Loki bu Imu’yu Elbaf’tan gonderirse beni cok sasirtir cunku daha once One Piece evreninde boyle bir olay gormedim mesela Kaido Wano’ya geldigi gibi herkesi perisan edip adaya yerlesmisti, Doflamingo da oyle, Enel de oyle. Yani kotu karakterin bir adaya gelip de o adanin yerlisi tarafindan puskurtuldugunu ben bu seride gormedim. Bu yuzden Im bizim Loki’yi kevgire cevirecektir muhtemelen yanindakinin Nika oldugunu anlayip onu korumak icin ya da Gerd icin kendini feda eden bir Loki bekliyorum ben. Buyuk ihtimal Loki’nin telefonda konustugu Mosa da Gerd cikacak

Bu lokinin ciddi ciddi shanks e yenildiğine inanan kişiye satılık 2 köprüm var.
O olayda büyük kolpa var zaten. Shanks Loki’nin masum olduğu da biliyor yakalama sebebi de yok aslında.
Ya deniz taşı filan kullandı ya da Loki ile anlaştılar Loki kehanette doğru zamanda doğru yerde olsun diye.

Loki yardıracak imu yenilenecek. başka da bir şey olacağını sanmam
Loki ile Imu yakın güçlerde olsunlar da eğer Imu’yu dümdüz yenebiliyorsa gitsin kutsal topraklara yensin orda.

Imu muhtemelen süresi kısıtlı olduğu için geri çekilmek zorunda kalacak dövüştükten sonra. Ya da Nidhoggr + Nika ikilisi Imu’ya biraz kalın gelecek.

Jinbei nin son durumu böyle olacakmış

Yok la akıllı adam Jinbe. Sanji’nin tek yediğini görünce dümdüz o da tek yemeye girmez. Stratejik bir konumda bekler. Elbafı Kara alevlerden korumaya katkısı okacağını düşünüyorum.
Ya da Omenşenmiş Killingham vs Franky + Jinbe görebiliriz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık