Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Yahu babacım yıllardır çizdiğin silüetle bu herif ne alaka diye sormazlar mı adama.Tamam en ters köşe sensin japonyanın şark kurnazı!
IMin gerçek formu bu olmayabilir.

Alucard gibi düşün, IM bir yaratıksa canını aldığı, kanını içtiği, Domi yaptığı birisinin kılığına girebilir. Misal, bugün Lunarian kralının kılığında indim diyebilir.

Veya Lunarian şekli sadece IMin şuanli konağı olabilir.

O halde ölesiye dayak yediğinde kabuk kırılır, gerçek yüzü açığa çıkar. Belki Elbaftan birinin bedenine girip adayı öyle terk edebilir. Bizimkiler arkadaşlarını canlı kurtarmak için nerf yiyebilir, IMi konaktan çıkarmak için Teachle ittifak yapılabilir vs.

Kilit husus IM geldiğinde ağzından dökülen kanda yatıyor.

--IM hasta veya zayıf mı (Noblessedeki Raizeli hatırlayın)

--IM gücünü kullandıkça gücü mü azalıyor

--Konak IMin gücünü kaldıramayıp ölüyor mu (Lunarian da ölüyorsa cyborg dışında başka çaresi kalmaz herhalde)

--Elbafın oksijen seviyesi onu çarptı da o yüzden mi ağzı kanadı

Ağızdan dökülen kan belirleyici olacak bence

Bakalım Gunko buzdan kurtulabilecek mi. Normal şartlarda olması gereken kurtulamaması. Çünkü aksi takdirde Imu'nun gidip Antik Devleri alması gerekirdi. Ayrıca Imu milleti kan revan içinde bırkaıp gittikten sonra, Gunko'nun Brook ile iletişime geçeceğini de düşünüyorum. Bu açıdan da çözülmez diye düşünüyorum.

Ama Oda'nın işi belli olmaz, onlara sözünü geçirecek birini arıyora getirebilir. Ve Loki'nin "kimse buzu çözemez" indne "ters köşe" yaratmayı falan sever Oda.

Bu savaşın bu adada sonlanacağını sanmıyorum. Ya Gunko çözülüp bir şekilde ihanet eder, veya Shanks ve Kara Sakal gelir vs bir şekilde Imu çok alamet kullandım çok yoruldum deyip geri çekilir. Veya klasik herkes öldü zaten ya deyip gider vs.

İşin iyi tarafı bu bölümler yılbaşına falan denk gelmedi. En azından klasik Oda araları dışında ara olmaz. Yine dizinin ekibini ziyaret edeceğim deyip kaytarırsa bilemem tabii
Devlerin itaat edeceği namalum, o yüzden Harald gibi biri olmadan çözdürmemiştir. Yine de Domi Reversi ile kontrol edebilmesi gerekiyor gibi geliyor, işin içinde bir bit yeniği olmadıkça.

Bana çok fazla Nezhayı hatırlattı ki bence meyvesi bu olabilir. Imunun kendisi özel bir ırk olup kendi bedenini modifiye bile etmiş olabilir. Nu kadar güçlü birinin doğal olduğunu düşünmek bence biraz saflık.

Birde bu Imu neden Zoroyu pas geçti ve ona kolay bir saldırı attı acaba Zoroyla arasında bizim bilmediğimiz bir ilişkimi var? :hmm:
Zaman kısıtı varsa tüm özelliklerini göremeyebiliriz. Zayıf olduğu için umursamadı. Tehdit olarak görmüyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık