Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Öngörüş

2 adet tanrı meyvesi + tanrımsı bir çekiç var Elbaf'ta. Birde üstüne Chopper var muhtemelen IM'in tek counter'ı.

Elbaf başında ki Franky'nin gördüğü çizim şuan gerçekleşmekte sanırım. Seriyi herhalde Elbaf'ta bitirecek veya final bossu gerçekten Teach filan yapacak buradan pilot twist atıp.

2 adet tanrı meyvesi + tanrımsı bir çekiç var Elbaf'ta. Birde üstüne Chopper var muhtemelen IM'in tek counter'ı.

Elbaf başında ki Franky'nin gördüğü çizim şuan gerçekleşmekte sanırım. Seriyi herhalde Elbaf'ta bitirecek veya final bossu gerçekten Teach filan yapacak buradan pilot twist atıp.
Seri nasıl bitsin abi daha bir sürü mevzu var. Çok saçma olur yani sıvama olur. 25 yıldır boşuna mı takip ediyorum hissi verir bana resmen

Imu'nun birinci hedefi Luffy ve Loki değil mi? Bu adam neden Zoro veya Sanji'yle vaktini harcasın ki? Veya Imu, Sommers'u kurtarmak için neden vakit kaybetsin? Şöyle adam akıllı bir villain olmayacak mı bu seride? Luffy'lerle savaşan akıl tutulması yaşıyor.

bu arc tayfayı kurtaracak bir güç gelecek zaten. şu senaryoda başka bir ihtimal göremiyorum. sabo, dragon, kaido, linkin, shanks olabilir. ya da enelin gelişiyle kendini tanrı gören iki karakterin çarpışmasını görebiliriz.
yok be reis dragon seri bittikten sonra one piece boruto diye bir seri daha çıkaracak o zaaman gelcek. yada hiç gelmicek. asrın kolpası dragon

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık