Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im muhtemelen son düşman olacak. Yani şu anda düşme ihtimali yok. Bu sadece ön gösterim. Asıl savaşına daha bir 5-10 sene vardır.O yüzden şov yapması normal hatta güzel. Tek sıkıntı, ilerde gücünün kısılacak ya da saçma bir sebeple indirilecek olması. Bu da kesin olacak bir şey.

Burada kritik nokta, Luffy ve Loki karşısında ne yapacağı. Bu ikiliye karşı performansına göre ortalık daha da çok karışabilir. :d
Yapacağı şey belli. İkisi birlikte dahi baş edemeyecekler. Herif ikisini de tanıyor. Meyve güçlerini biliyor. Tecrübeden 1 adım önde zaten. Herif onların en güçlü hallerini görmüşken tamamlanmamış Luffy-Loki ikilisiyle alay edecek. Seri sonu ama Luffy direk IM dengi olur 1vs1 atabilirler. Yanına başta Loki yada BB gelir bence. Aradan çıkar ama bu gelen , sona 1vs1 kalır :D

Im muhtemelen son düşman olacak. Yani şu anda düşme ihtimali yok. Bu sadece ön gösterim. Asıl savaşına daha bir 5-10 sene vardır.O yüzden şov yapması normal hatta güzel. Tek sıkıntı, ilerde gücünün kısılacak ya da saçma bir sebeple indirilecek olması. Bu da kesin olacak bir şey.

Burada kritik nokta, Luffy ve Loki karşısında ne yapacağı. Bu ikiliye karşı performansına göre ortalık daha da çok karışabilir. :d
Anlık jeton düştü ulan adam son bossla? karşı karşıya Shanks burada da ortaya çıkmazsa kusura bakmasın fraud der geçeriz.

Shanks geliyor , kaçarı yok. Shamrock'u da o yüzden geri çekti. 2 Shanksı çizerken bu beceriksiz çizemez. İkisine de özenmesi lazım. Sonuç ayda 1 bölüm. Bunu yaşamamak için ikizi çekti, reisi sahalara sürecek IM sama ya '' Hop birader o benim çırak, küçük çocuğa mı gücün yetiyor . Hemde benim adamda '' diyip Kamusari atacak. Im :'' Ah bu saldırı , Roger seni pislik sen gittin tayfan hala sorun çıkarıyor'' diyip paralize olacak. Niye paralizze olacak ? Shanks reis Amirali bile wifi haki ile paralize ediyor. Yan yanayken IM sama yı da etsin bi zahmet :oleyo2:

Imu'ya orada geleceğe dönük tehlike yaratacak tek kişi Robin. Ama muhtemelen Imu tarafından yaralanmayacak tek kişi de o olur.

Vallahi tek Zoro değil alayınız gelin ben tek. Madara mod on yapması gerekiyor. Aksini kabul edemem. Son boss dediğin öyle yapmalı ki yapıyor gibi duruyor :D

O değilde bu Kong felan ne zaman sahaya inecek. Dragon vs Kong yükleniyor :D
Kong yerine Garling demek istedin herhalde.Devrim Ordusunun Donanma ile değil kutsal Şövalyelerle kapışacak.

Kong yerine Garling demek istedin herhalde.Devrim Ordusunun Donanma ile değil kutsal Şövalyelerle kapışacak.
Kapışacağı kişiden ziyade Kong reisi görmek istiyorum. IM sama inmiş sahalara Kong kim köpek de hala piyasada değil. Kong da bence son savaşta olmalı. Tüm filo amirali idi kendisi rütbeyi yanlış hatırlamıyorsam. Onu da görmek istiyorum. Kaba kuvvet takılan Garp vari birine benziyor . Severim öyle adamları

Beklentimi asiri yukselttiler ha umarim guzel bolum gelir ama kafama takilan bir sey var yonkou tayfasi daha Gorosei ile bas edemedi ki Gorosei’nin diz coktugu yalvardigi ultra guclu biri olan lider Imu geliyor karsilarina. Umarim Zoro’nun gozunden rinnegan falan cikar cok eglenirim :hhh:

Beklentimi asiri yukselttiler ha umarim guzel bolum gelir ama kafama takilan bir sey var yonkou tayfasi daha Gorosei ile bas edemedi ki Gorosei’nin diz coktugu yalvardigi ultra guclu biri olan lider Imu geliyor karsilarina. Umarim Zoro’nun gozunden rinnegan falan cikar cok eglenirim :hhh:
Aslında luffy’nin darbeler işe yarasa satürn’ü rahat yenerdi. Tayfa kısmına katılıyorum. Oda wano gibi hatta dahada fazlası olabilir power’lar dağıtmadıkça zor. Üstelik şuan muhtemelen gücünün bir kısmını kullanıyordur. Ciddileşirse ortalık karışır. Ayrıca şövalyeleri serbest bırakabilir, başkalarınıda çağırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık