Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 75 52.1%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 37 25.7%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 16 11.1%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 13 9.0%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    144
Alakasız çıkarımlar.

Hakiyi JBnin bulması fikri başlıbaşına saçmalık. Nika denilen form kullanıcının haberi yokken kendisine kral haki + b haki basıyor. JBden önce de en az 1 tane Nikanın varlığı bilindiğine göre hakiyi bulanın JB olmadığı sabit demektir. Zaten mantıken bir şeyi bulan onu en iyi şekilde kullanan kişi değildir. Asırlar boyu geliştirile geliştirile en güçlü sonuç alınır. JB o yüzden en güçlü haki kullanıcısı olmuş.

Diğer husus kral hakinin soydan geçtiğini zaten biliyoruz ancak IMin o soyları yoketmeye çalıştığı tam bir zırva. Kaç tane kral haki kullanıcısı gördük IM hiçbirinin peşine düşmedi. Hükümetin köle yaptığı veya katlettiği Lunarian, Balıkadam, Bukaner ırklarından ise 1 tane bile kral haki sahibi çıkmadı.

Son olarak Haki - Maki ile Narutodaki sage mod - ninjutsu gibi bir ilişki çıkması şaşırtıcı değil. IMi komple Narutodan araklamış adam, enerji olayını da çalmasında mahzur yok

Nika formunun kral haki + B.haki bastığı nerede geçiyordu? Ben mi kaçırdım yoksa.

Tabiki de sonuçta Rahleigh'in dediği gibi kişinin kendini geliştirmesine bağlı haki seviyelerinin güçlenmesi.

Nika formunun kral haki + B.haki bastığı nerede geçiyordu? Ben mi kaçırdım yoksa.

Tabiki de sonuçta Rahleigh'in dediği gibi kişinin kendini geliştirmesine bağlı haki seviyelerinin güçlenmesi.
Kaido diyor, vücudu H. Haki ve B. Haki kaplı diye. Bu yüzden Kaido'nun saldırıları eski formlarının aksine G5 formunda Luffy'nin elastikliğini etkileyemiyordu. Kendini kral hakisi ile savunuyor çünkü.

Yav adamın Sanji e Zoroya karşı 3 çeşit haki üstünlüğü beden üstünlüğü meyve üstünlüğü silah üstünlüğü etc... var da var yani bu şartlarda Zoro kılıçta Imudan üstün olsa yada Sanji daha iyi dövüşcü olsada hiç şansları yok, şimdi birde Lokiye bakalım: Lokide üstün beden varmı var meyve varmı var ailah ve baki varmı hepsi var adam doğuştan bir anormallik zaten, Imunun ateşine karşıda buz gücü var etc... Zoro ve Sanji her nekadar exoskeleton ve Meitolarla donatılmış olsalarda başlangıç noktaları çok düşük o yüzden mağlubiyetleri anlaşılabilir hem meyveleride yok.

Benim kanımca Imu sırf Lokiyi daha büyük bir tehdit olamadan önce öldürmeye geldi bu adaya çünki adam sanki Imunun antisi olarak doğmuş. :sapkali:
Aynen muhtemelen Lokiyi öldürmeye geldi. Kutsal şovalyenin vucudundayken stun yedi kaldı öyle ragnir yüzünden, şaşırmıştır. Evil Harald'ı bile alan birine karşı 100 tane devi kontrol etsende işe yaramaz. Engeli yok etmeye geldi, büyük ihtimal Luffy kurtaracak ölümden. Sonra zamanı dolup town basar 😁

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık