Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 68 51.5%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 35 26.5%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 14 10.6%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 12 9.1%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    132
Direk Haki ve Maki diye ayırmış Oda; Şeytan meyvelerinin kişiliklerinin Haki'sine de Maki demiş olabilir. Naruto'nun çakrası "Haki" ve Kyuubi'nin çakrası "Maki" gibi; ikisini birleştirince fantastik şeyler oluyor. Nika'nın Maki'sini de görürüz artık G6 gelince.

Alamet tekniği, Silahlanma Hakisi'nin can bulmuş hali olabilir. Belki unutulmuştur, ama Silahlanma Hakisi'nin kullanımında alev desenli bir sertleştirme tekniği daha var. Onca haki kullanıcısı görmemize rağmen, bunu yapabilen sadece Luffy, Koca Ana ve Katakuri vardı.

Ekli dosyayı görüntüle 1456
Imu’nun gücü belki de şeytan meyvesinden gelmiyordur. One Piece’in gelmiş geçmiş en güçlü haki kullanıcısı çıkarsa şaşırmam işin doğrusu.

Imu’nun gücü belki de şeytan meyvesinden gelmiyordur. One Piece’in gelmiş geçmiş en güçlü haki kullanıcısı çıkarsa şaşırmam işin doğrusu.
Bu kara alev haki mi, o da belli değil. Direkt meyvenin gücünden gelen bir şey de olabilir. Çünkü kara alev neredeyse onun olduğu her panelde görünüyor.

Durduğu yer

1776532239787.png

Kanatları

1776532298468.png

İniş yaptığı yer

1776532335661.png

Attığı tekme

1776532354074.png

@Smoker şöyle bir şey de olmuş olabilir.Mesela Luffy nasıl ki yıldırım gibi elde tutulamayacak bir şeyi dokunabilir hale getirip, rakibe karşı kullanabiliyor. Belki de Imu’nun tekniği de Luffy’nin ki gibidir. Yani elde tutulması mümkün olmayan hakiyi/kral hakiyi dokunabilir bir hale getirip bunu rakipleri üzerinde “alamet” tekniği adı altında kullanıyordur.

Dediğin gibi meyvenin gücü de olabilir.

imu'nun bedeninin olduğunu düşünmüyorum imu varlığının direkt olarak simbiyot olduğunu düşünüyorum neden diye soracak olursanız imu adaya vardığı zaman sanki içerisine bir beden giriyor gibi bir şey oluyor bu bedenin sahibi kayıp yüzyıl da önceden yaşamış olan bir lunariana ait olabilir yani imu büyü yolu ile beden değiştiriyor olabilir. Eğer o imu nun kendi bedeniyse de imu nun bu gücü büyü den kaynaklı geliyor olabilir. ivankov imu hakkında ope ope ile ölümsüz yapıldığı hakkında bir konuşması vardı (Tam olarak onu kastetmiyor fakat bildiğimiz tek ölümsüz yapan yetenek o) imu nun bu güç ile ölümsüz olduğu tarzında benim düşüncem var ve imu bu ölümsüzlük sayesinde doffy nin de bahsettiği kutsal topraklarda olan hazineyi istediği kadar kullanabiliyor yani bu hazine ömür alan bir şey nasıl imu devlere veya xebece güç bahşedip şeytanlaştırırken ömürlerinden bir kısmı gidiyor ise imu da ölümsüz olduğu için bunu sınırsız kullanabiliyor ve sonsuz güce ulaşmış bulunuyor. Oda bence lawı boşu boşuna yaşatmadış

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık