Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 31 41.9%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 20 27.0%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 11 14.9%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 10 13.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    74
Arc bitmeden Enel ve Urouge bekliyorum. Enel karakter olarak değişmiş bir şekilde Urouge ile bağlantı kurup dünyaya döner eski yazılardan aldığı irfanlarla Imu ya karşı mücadelede ön saf almaya çalışır. Elementi de Thor a uygun zaten. Elbaf takiler için müjdelenmiş gibi gelir.
Imu Enel kıyafet benzerliği arc benzerliği, enel in kapak hikayesi, Urouge un sağda solda dua patlaması bir şeyler çıkacak buradan. 4 bölüme Enel ve flashback bekliyorum. Imu zaman sınırlaması gibi bir şeyden geri çekilmek.zorunda kalacaktir

Bölüm çok iyi de bu çizimler ne kardeşim? Kötü çizimlere alışmıştık da 2 haftalık süreçte böylesine kötü çizim de beklemiyordum. Çizimlerde çok oynama yaptı sanırım.

Şovalyelerin ikisi de Omen'i biliyor ve çok iyi olduğunun farkında. O zaman ya bu Imu'nun kutsal topraklardan ilk çıkışı değil ya da Imu bu yeteneği başkasının vücudundayken de kullanabiliyor.

En azından bizimkiler şanslı çok zamanı olmadığını belirtiyor imu.Adam bildiğin trailer gösterisi yapıyor elbaf da.

Kapakta görüyoruz Chopper kendi All Blue sunu bulmuş.Bölüm fena değildi.Luffy/nika benchte.Kaç bölüm gerekecek luffynin düzelmesi için acaba.Gerd(büyük nami) acıdım valla.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık