Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep birden fazla ırkın kırması olarak düşünüyoruz da, taa Nika zamanından beri yaşıyorsa belki de birçok ırk bu adamın soyundan geliyordur. 🤨
Onu düşündüm ama eleman lunaria’lılara benziyor, esmer, beyaz saç vb. Belkide yediği meyve ne ise tüm bunlar ondan kaynaklanıyor olabilir. Birden fazla ırktanmış gibi özellikler veren bir meyve.

Vegapunk öldü,klonları duruyor. Kaido ve Big Mom muhtemelen Vegapunk klonları gibi gökyüzü adalarına sıçradılar bence. Kaido ve Big Momunki internette okuduğum bir teoriden Öyleyse Emeklilik hayatındalardır. Pedro ve Monet ölmüştür sanıyorum.

Son düzenleme:
Enel ile belli ki akrabalık var milletsel, Keşke dedesi filan çıksaydı... Ona biraz benzesin isterdim.

Ağzında kan olması büyük ihtimal kullandığı şeytan gücünün kendisini yıpratması olabilir tabi kolay değil kutsal şovalyelere ölümsüzlük vermiş, goroseilere ölümsüzlük vermiş. tasarım olarak gerçekten sayın oda kendisine androjen bir yüz vermiş.

Nedense hala şaka gibi duruyor yazılar silinip tekrar yazılmış sayfalar eski panellerden kırpılmış bizim caps konusundaki paylaşımlar gibi duruyor inandırıcı gelmedi bir türlü yav :D

İm görünürkende her şey şarkı söylüyor felan anlamadım. Bunda ne çalıyor zurna mı djdjdj Big mam dan sonra Luffy ile İmde de türkü çalıyor. Kesin bir kan bağları vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık