Evet.Joy boy bulunduğu gelişmiş tek ulusla 20 devlet ile savaştı.İmu da başlarındaydı.20 kurucu ailenin her biri WB, Roger'dan güçlü çıkarsa şaşırmam. Top-tier listesi zamanla değişebilir. Joyboy zamanında bunlarla savaşmıştı diye aklımda kalmıştı.
Evet.Joy boy bulunduğu gelişmiş tek ulusla 20 devlet ile savaştı.İmu da başlarındaydı.20 kurucu ailenin her biri WB, Roger'dan güçlü çıkarsa şaşırmam. Top-tier listesi zamanla değişebilir. Joyboy zamanında bunlarla savaşmıştı diye aklımda kalmıştı.
Ne yapmalıydı mesela bizimkiler o adadan sağ çıkmamalıydı derken hepsi ölüp seri bitmeliydi herhaldeKaido korsanları zaten farklı tipte zoanlar olmalıydı , sağ kolu felan mistik antik ile donatılmalıydı. Big mom ise rezil işlendi . O konuda herkes hemfikirdir. Hele Big Mom a tam hainlik yaptı. Kadının meyvede iyi. O arc bizimkiler o adadan sağ çıkmamalıydı. IM de gelse o yüzden bizimkilere birşey olmaz diye hissediyoruz. Sebebi o arc zaten![]()

E adam marvel hayranı diyoruzteori doğru gibi, imu birkaç gücün birleşimi. O yüzden diğer karakterlere benzemesi normal. Ya yediği meyve her ne ise bb gibi başka güçleri kendine almasına izin veriyor ama daha komplike ya da nerona ailesinin bir özelliğinden dolayı bilim adamları üzerinde çalışıp belirlediği ırkıların güçlerini ona aktardılar.
Çizim olarak beklentiyi karşıladı diyebilirim. lunarian, kaido ve birkaç ırkın özelliklerini tek vücutta birleştirilse buna benzer birşey çıkardı.
![]()

Ben şunu anlamadım;
Kutsal Ejderler kendilerinden olmayan her hangi ırka nefretle bakıyor. Özellike oni görseler lunaryan görseler direk köle muamelesi yaparlar. Imu babada her gen var nasıl olucak bu iş?
ben normal beyaz solgun bi insan bekliyordum
Bu benimde dikkatimi çekti. Kesinlikle bağlantılı. Adam zaten hem dini hem küresel güç işleyişi yapıyor. Hepsini harmanlıyor.Piramitin tepesinde oturması ve gözler. İlluminati benzetmesi enteresan olmuş Amerika gibi o da emperyalizmin başı veya dünyayı yöneten üst akıl benzetmesi yapılmış sanki Amerika veya En üst akıl=İmu
![]()
Kutsal inekler zaten asiri cirkin tipsiz baktigin zaman. Yirmi aileden gorduklerimiz Gunko, Sommers, Garling gibilerin karizmasi var. Doflamingo da kendi capinda karizmatik hakeza Sabo da bir soylu oldugu taktirde karizmatik duruyor. Tutarsizlik var yani. 20 ailenin iyi genlerini alanlar genelde on plana cikiyor tipsiz olanlari arkada tutuluyorBen şunu anlamadım;
Kutsal Ejderler kendilerinden olmayan her hangi ırka nefretle bakıyor. Özellike oni görseler lunaryan görseler direk köle muamelesi yaparlar. Imu babada her gen var nasıl olucak bu iş?
ben normal beyaz solgun bi insan bekliyordum