Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Boynuz güç göstergesi lütfen...
En azından canavar korsanlarını farklı çizseydi. Biz ne tür canavar yaratacak diye beklerken hepsini dinozor yaptı. Yok hocam yok. Koskoca big mom koca arc bir pastanın peşinden koştu. Geleni gideni pasta börek çikolata falan yaptı. O arctan sonra kaido dahil sadece xebec iyi çizildi. Lokiyi bile gene yamuk ağızlı ejderha yaptı kusacam artık.

Ben şunu anlamadım;

Kutsal Ejderler kendilerinden olmayan her hangi ırka nefretle bakıyor. Özellike oni görseler lunaryan görseler direk köle muamelesi yaparlar. Imu babada her gen var nasıl olucak bu iş?

ben normal beyaz solgun bi insan bekliyordum

En azından canavar korsanlarını farklı çizseydi. Biz ne tür canavar yaratacak diye beklerken hepsini dinozor yaptı. Yok hocam yok. Koskoca big mom koca arc bir pastanın peşinden koştu. Geleni gideni pasta börek çikolata falan yaptı. O arctan sonra kaido dahil sadece xebec iyi çizildi. Lokiyi bile gene yamuk ağızlı ejderha yaptı kusacam artık.
Kaido korsanları zaten farklı tipte zoanlar olmalıydı , sağ kolu felan mistik antik ile donatılmalıydı. Big mom ise rezil işlendi . O konuda herkes hemfikirdir. Hele Big Mom a tam hainlik yaptı. Kadının meyvede iyi. O arc bizimkiler o adadan sağ çıkmamalıydı. IM de gelse o yüzden bizimkilere birşey olmaz diye hissediyoruz. Sebebi o arc zaten :)

20 kurucu ailenin her biri WB, Roger'dan güçlü çıkarsa şaşırmam. Top-tier listesi zamanla değişebilir. Joyboy zamanında bunlarla savaşmıştı diye aklımda kalmıştı.

Tian'ın eşini kaybetmesi felan muhabbetleri vardı. Sonrasında bir kaç kez dünyayı yıkıp yeniden yarattığı gibi bir şeye dönüşmemiş miydi? Bildiğin Yaratıcı tarzına dönüşmüştü ve sonda ana karakter ile baya araları iyi olmuştu bu sefer yok etmemişti dünyayı?
Doğru.

Benzetme yaparsak Tian'ın işlenişi aynı Midora gibi. Serinin 1 ve 2. sezonunda kötülükle eşleştirilen Tanrıların Lideri olarak villain statüsünde işleniyor. Sonradan nedenleri ve gerçekler ortaya çıkıyor.

Ancak her karakterin iyi kötü bir nedeninin bulunduğu düşünüldüğünde -Tanrılığın iyilik-kötülüğün üstünde olduğu kısmı atlarsak- Tian için Villain değil diyebilir miyiz ? Bence diyemeyiz. Misal IM şuan kötü görünüyor ama ilerde belki yufka yürekli ponçik dünyayı kurtarmaya çalışan biri çıkacak. Madara da öyleydi mesela, dünya barışını hedefliyordu ama nihayetinde hepsi villain denilen karakterler olarak kaldılar.

Bizim tayfa bir şekilde JoyBoy'un tayfası ile eşleşiyor, reankerne süreci olduğu için zaten zar zor 800 yıl sonra anca bir araya geldiler, şimdi tutup birini öldürmez Oda.
Şu kısımla alakalı İmden FB bekliyorum, ve reankarne süreçlerini sevmiyorum. Joyboy belliki satılmış birileri tarafından, Luffy için ne olacağı belli değil? Kaldı ki İm über güçlüyse Luffy yakında Tanrı çıkar :(

Re
Big Mom ve Kaido ölmemiştir.
Pedro şüpheli bence.
2 tane kın öldü isimlerini hatırlamıyorum. Bunlarda 2 Yonko kayıpsız düşmesin diye zorlama ölümdü, öldürmese öldürmezdi Kinemon yaşıyor.
Cp0'daki eleman öldü.
Vega öldü ölmedi, bir şeyler oldu.
Monet şüpheli gibi.
Yan karakterler bile baya zor ölüyor aslında.

Bu arc kellesi gidecek tek kişi Jarul olur bence. Oda, Hasır Şapkalara dokunamaz; Jibei zaten ölmezde, Usopp ölürse senaryo icabı daha güçlü geri gelmek için ölür.

Bizim tayfa bir şekilde JoyBoy'un tayfası ile eşleşiyor, reankerne süreci olduğu için zaten zar zor 800 yıl sonra anca bir araya geldiler, şimdi tutup birini öldürmez Oda.
[/QUOTE
Reenkarne olayı yok irade olayı var.Oda öldürmeyi sevmediği için öldürmüyor.Biizm tayfadan birisinin ölmesi tayfanın dağılmasına sebep olur.Luffy tayfadan biri olmadan Korsanlar Kralı olmaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık