Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Kesin 1 nisan şakası bu. Lanet gelesice bir geçiş bölümü olduğuna eminim :D

Diğer kutsal şovalyeler mi geliyor adaya ne oluyor, olanlar paket zaten

1 Nisan şakası olmasını çok istiyorum ya
30 bölüm önce adama racon kesildi şimdi Loki donduruyor, Brook'u Usopp'u tekleyemiyor;ezeli rakibi dediği Joyboy'un hakisini hissetti bildiğin nöbet geçirdi...

Karahanlı'nın o sözüyle "Beni dokunulur kıldınız. Önce derginin kapağı sonra bu gazete. Artık Mehmet Karahanlı insanlar için sıradan bir iş adamı oldu.Korkulan ,dokunulamayan, ulaşılamayan bir baron değil..."

Bu spoilerların alayı yalan.Filler bir bölüm gelirse şaşmayın.O baykuşun olayını gösterebilir belki.Her sene aynı olay.
büyük ihtimalle baykuşun boyut küçültme yeteneği sayesinde kitapları güvenli bir yere taşabildiği ve diğer konularla ilgili genel bir konuşma geçer. Gaban bin tane şey anlatır. Ama kimse luffy'qe shanks'in ikiz kardeşi var bilgisini luffy'qe vermez.

Eğer 1 nisan şakası değilse bu İmu denen şahıs Lunarian ve Antik dev melezi gibi bir şey sanırım. Bu noktada aklıma şu takıldı, Lunarian ırkının ortadan kaldırılma sebebi, bu iki ırkın bir araya gelmemesi gerektiği ve Lunarian olan birisinin başka bir ırkla yasak ilişki yaşadığı için bile olabilir. Ve bu eleman da kendince anasının ya da babasının intikamının peşinde muhtemelen.

Fiiler olsa da bana bu elemanı da hatırlattı IMU.

Redfield, Impel Down hapishanesinin en alt seviyesi olan Level 6'da hapsedilmiş, ancak Blackbeard'ın (Karasakal) baskını sırasında firar etmiştir . Oyunda, yaşlılıktan ve güçten düşmekten korktuğu için vampir güçlerini kullanarak ebedi gençliği aramaktadır. Ancak Hasır Şapka Korsanları ile yaptığı mücadele ve dostu Pato'nun sadakati sayesinde, gerçek gücün gençlikte değil, arkadaşlık bağlarında olduğunu fark eder

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık