Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Lastik meyvesi yemiş bir şey değil. Adam direkt tasvir edilirken böyle tasvir ediliyor. Mesela çok basit örnek efsaneye göre savaş tanrısı ejderhaya dönüşebiliyormuş. Burada iki farklı canlı var. Savaş tanrısı ve döbüşebildiği ejderha. Hala aynı muhabbeti ediyoruz 1 gram ilerleme yok. Savaş tanrısı bir dev ve nidhogg olma ihtimali var. Aynı konuya geleceğim yine eğer Loki direkt savaş tanrısına dönüşürse onun ismiyle seslenirim. Nidhogg dediğin ejderha, meyvesiz insana dönüşüyor mu? hayır... Şunu ayırt edemiyorsun problem o :S Hala inatla benim mantığımı anlamak istemiyorsun :S aslın 2x2=4 kadar basit

Nika geçmişte yaşamış bir tanrı ve insan formu yok-gösterilmedi meyveli diyebileceğimiz bir durum yok.

Savaş tanrısı bir dev ve efsaneye göre ejderhaya dönüşebiliyor. Bu kısım meyve olma olasılığı daha yüksek. Eğer Loki uyanış açtığında direkt bu kişinin formuna bürünürse öyle sesleniriz.

Nika'nın bu zamana kadar düz insan olarak hiç gösterilmedi tasvir edilmedi. Yaşamış bir tanrı ya da insanların hayalini kurduğu bir tanrı.

Çok basit bir örnek daha vereceğim. Ryuma'nın bedenine Brook'un gölgesini koydular ne oldu? Hala Brook'un tekniklerini kullanıyordu konuşması falan değişiyordu ama hala biraz Ryuma vardı içinde. Aynı durum işte. Beden Luffy ama davranışlar bazı teknikler Nika... Sen hangi meyve kullanıcısında uyanış açtıktan sonra ya da meyvenin bir moduna geçtikten sonra farklı bir kişilik olduğunu gördün? Cevap sadece Luffy ve Nika. Anlarsın artık diğer meyve kullanıcılarıyla Nika'nın farkını :D Farklı birisi.
Nika'nın Tanrısallaştırılmış bir insan figürü olma ihtimali var. Daha hikayesini bilmeden konuşuyorsun. Nika dediğin karakteri zaten tam bilmiyoruz. Devlerin ibadet ettiği Tanrı dedikleri bir figür. Tıpkı Wano'luların Nika kadar eski olmayan ama Tanrısallaştırdık'ları ve Tapınaklarını yaptıkları Kılıç Tanrısı Ryuma gibi bir şahsiyet olma ihtimali var. Yine tıpkı Savaş Tanrısı olarak geçen ve Ejderha'ya dönüştüğü söylenebilen şahsiyet gibi.

Ayrıca meyve insan insan meyvesi olarak geçiyor. Zaten Nika çıktığından beri tartışılan bir şey bu. Nika ile Joyboy'un aynı kişi olmadığını da ilk söyleyenlerden biriyim. JoyBoy onun meyvesini yediğini açıklıyorduk zamanında laftan anlamak istemeyenlere. Nika'nın olayını anlamamız için de meyvelerin kökenini öğrenmemiz lazım. Her şeyi geçtim cidden Tanrı olan bir şeyin şeytan meyvesi olabilir mi? Bu da belirsiz. Sanki çok net bir durum varmış gibi anlatıyorsun.

Nidhogg meyvesinin bu Savaş Tanrısıyla alakası olmasa Ragnir gibi tam olarak açıklanamayan bir gücün böyle bir meyveye bekçilik etmesi felan hepsi gereksiz olurdu. Oysa Nika için nasıl 800 yıldır ele geçirilemedi muhabbeti yapılıyorsa Nidhogg meyvesi için de çok uzun süredir bu meyveyi yiyebilen olmadı çünkü Ragnir ona izin vermedi deniliyor. Ortada böyle durumlar varken yanlış yorumlar yapıyorsun.

Senin mantığın diğer durumları açıklamıyor. Biz de sana bunu söylüyoruz.

Nika'nın tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Sen kesin bilgi varmış gibi anlatıyon. Oysa Gorosei bile bu şahsiyet bizim için bile bir efsane diyor. Hakkında tam gerçeği büyük ihtimal sadece Imu biliyor. O da Nika ile Nidhogg'a aynı tepkiyi veriyor.

Ayrıca konuyu neden buraya taşıdın? Ben de anlamadan hızlıca cevap verince konudan devam etmiş olduk.:(

Imu madem yakışıklı, Lily niye buna gelmedi? O zamanlar fakir fukara biri miydi?
Joyboy'un kerameti ne? Sürekli gülmesi mi? Kafamda deli sorular.
Neyse yakışıklı da olsan bi kadın sevmeyince sevmiyor işte. Imu'ya hak veriyorum, yaksın her yeri.
Ama Zoro'ya dikkat etsin. Ten rengini belli etmesin.

Imu madem yakışıklı, Lily niye buna gelmedi? O zamanlar fakir fukara biri miydi?
Joyboy'un kerameti ne? Sürekli gülmesi mi? Kafamda deli sorular.
Neyse yakışıklı da olsan bi kadın sevmeyince sevmiyor işte. Imu'ya hak veriyorum, yaksın her yeri.
Ama Zoro'ya dikkat etsin. Ten rengini belli etmesin.
Yeterince zengin değildir ondan kadın seçmemiştir. Kendimden biliyorum :D

Reisi IM sonrasında dünyayı ele geçirmiş aşkından ama o ara Nika haremine katmış yavuklusunu. Adam da napsın dünyayı başına yıkmaya çalışmış. Haklı bir dava var ortada :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık