Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Böyle eli ayağı düzgün birindense Doflamingo gibi sıyırmış ama pek gülmeyen birini bekliyordum.

Ayrıca insan şeklinde olması da hayal kırıklığı olur. 800 yıllık esrarın altından insan sureti çıkmamalı.
Form değiştiriyormuş zaten. İnsan hali bu büyük ihtimal. Etrafında kara kara gözler var , büyük ihtimal asıl hali o çıkar. Eğer doğruysa bu tasarımı hoşuma gider. Direk insan olmasın tabiki , canavar halini de saklamaya böylece devam eder , hala IM tam olarak ne öğrenmemiş oluruz. Gizem sever reisi SODA :D

Bunun gercek Imu olmadigini dusunuyorum ben. Lunarian birinin bedenini kontrol ediyordur mevcut dusmanlara bakarsan Nika ile Niddhoggr ile dovusmek icin en uygun beden bir Lunarian bedeni sonucta. Acaba Zoro gorunce ne tepki verecek cok merakn ettim

Arkadaşlar bence Imu, bence ruhen trans. çünkü bi düşündüğünüz zaman şu anki görünüşünden bile, kaido gibi über-maskülen bir erkek değil daha çok King gibi erkek güzeli diyebileceğimiz bir yakışıklılıkta, ayrıca kendisi zorunlu kalmadıkça odasından dışarı sadece Gunko'nun bedeninde çıkıyor. Bence imu trans, sadece "dolaptan çıkmaya" utanıyor.

Imu birçok şeyin birleşimi çıkabilir. Farklı ırkların özelliklerini alıp zamane ope ope kullanıcısı ile ölümsüzlük kazanıp harmanlamış gibi.

Tüm ırkların birleşimi olan über şeytan meyveli çıkmalı ya da direk Şeytan. Aksi yakışı kalmaz. Ha final villian olmayacaksa bilemem tabiki

Demiştim. Diğer sohbette. Oda harbiden anketteki imu seçeneğini seçti. Tek panelde imu yüzü göreceğimize ….

neyse artık bu bilgiyle kesin ikna oldum. Dragon devrimci falan değil. Asıl kral Dragon.

İmu’dan daha gizemli
İmu hakkında daha fazla şey biliyoruz
Hiçbir zaman olaylara kendisi müdahil olmuyor. Olaya müdahil olduğu bir konu görmedik.

Tüm tanrısal özellikleri gösteren karakter Dragon oldu. Dragon derin devlet gibi bir şey herhalde.

Demiştim. Diğer sohbette. Oda harbiden anketteki imu seçeneğini seçti. Tek panelde imu yüzü göreceğimize ….

neyse artık bu bilgiyle kesin ikna oldum. Dragon devrimci falan değil. Asıl kral Dragon.

İmu’dan daha gizemli
İmu hakkında daha fazla şey biliyoruz
Hiçbir zaman olaylara kendisi müdahil olmuyor. Olaya müdahil olduğu bir konu görmedik.

Tüm tanrısal özellikleri gösteren karakter Dragon oldu. Dragon derin devlet gibi bir şey herhalde.
Veli Kucuk ama nereye baksan gorunuyor diye bir laf vardir Dragon da oyle :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık