Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Öngörüş

Fransa’dan cikmis bu gelenek. Yilbasini 1 Nisan’dan 1 Ocak’a aliyorlar ancak halkin bir kisminin haberi olmuyor hala 1 Nisan’da yeni yili kutlamaya devam ediyorlar diger insanlar da bunlarla dalga geciyor boylece dunyaya yayiliyor :D
Bizim okulda ingilizce kitaplarında vardı bu april fools day diye doğal olarak ingiliz adeti sanmıştım ilginç.

Luffy dönüşümlerini Gear olarak adlandırdığı için bahsettiğin hibrit form G6 olur muhtemelen. Şu an sadece Nika'nın cıvıklığına şahit oluyoruz, henüz Monkey D. Luffy ciddiyetini görmedik G5 dönüşümünde; o yüzden hibrit bir form görme ihtimalimiz yüksek. Asıl diğer fantastik seçenek ise Nika denilen Tanrı'nın JoyBoy'un bile uyandıramadığı daha canavarımsı görünüme sahip gerçek bir formu varsa Luffy onu uyandırabilir finalde. Imu şu an elini gösterirse son düşman net olarak Teach olur ve Teach'e özel bir form gelmek zorunda bence, en kötü Luffy meyvesiz kalacak ve saf haki ile dövüşecek.
Yani oda hibrit form verirse bile isimlendirmede 4.vites gibi yapacaktır bounce man ve snake man gibi.Bu iki form 4.vites temelli.hibrit form olursa 5.vites temelli olacak isimlendirmede 6.vites denmeyecektir ben böyle düşünüyorum ama luffye hibrit form verilecek mi o bile belli değil eeichiro oda bütün hikayeyi beyaz saçlı beyaz bulutlu bir tanrı herkesi kurtaracak şekilde retcon yaptığı için hibrit form 5.vitesten çok farklı görünmeyecektir eğer bunu vermeye karar verirse hibrit formla enerji sorununu çözebilir ama daha ciddi luffy görür müyüz o kısımdan emin değilim çünkü yine hikaye içinde nikanın kahkaha atarak özgürlük getirmesi mevzusu var yani göreceğimiz şey enerjisi daha yavaş tükenen hibrit bir nika formu.

Yani oda hibrit form verirse bile isimlendirmede 4.vites gibi yapacaktır bounce man ve snake man gibi.Bu iki form 4.vites temelli.hibrit form olursa 5.vites temelli olacak isimlendirmede 6.vites denmeyecektir ben böyle düşünüyorum ama luffye hibrit form verilecek mi o bile belli değil eeichiro oda bütün hikayeyi beyaz saçlı beyaz bulutlu bir tanrı herkesi kurtaracak şekilde retcon yaptığı için hibrit form 5.vitesten çok farklı görünmeyecektir eğer bunu vermeye karar verirse hibrit formla enerji sorununu çözebilir ama daha ciddi luffy görür müyüz o kısımdan emin değilim çünkü yine hikaye içinde nikanın kahkaha atarak özgürlük getirmesi mevzusu var yani göreceğimiz şey enerjisi daha yavaş tükenen hibrit bir nika formu.
Bakalım Imu hangi zorlukta dövecek bizim bebeleri gelecek birkaç bölümde, karşısında muhtemelen JoyBoy'dakinden daha güçsüz bir Nika var, direk ezip geçmesi lazım, ona göre belli eder kendini yeni Gear gerekip gerekmediği.

Bakalım Imu hangi zorlukta dövecek bizim bebeleri gelecek birkaç bölümde, karşısında muhtemelen JoyBoy'dakinden daha güçsüz bir Nika var, direk ezip geçmesi lazım, ona göre belli eder kendini yeni Gear gerekip gerekmediği.
Luffy şuan joyboydan çok daha güçsüz orası belli zaten imu bundan o kadar emin ki kendine güvenmese nidhogg ve nikayı aynı anda indirmeyi düşünmez değil nika nidhoggla beraber bile alırım diyor.Joyboy çok tehlikeli birisi zaten meyve gücü ve haki gücü olarak one piecede zirve karakter muhtemelen imunun bu kadar korkmasına şaşmamalı.

bana artık iyice fake gibi gelior bukadar şey 1 bölümde olamaz
- imunun yüzü
-luffynin meyvesi
-lokiler yatfaya katılcak
-kral hakisi salınımı

Vallahi ben Imu’da meyve iptali gibi bir yetenek bekliyorum belki Nika’yi saf disi birakir meyvesi yok olur o zaman ana karakterimiz Luffy’i goruruz

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık