Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178 Spoiler Yorumları

İşe yaramayacağını biliyormuş ama denemiş. Imu'nun salaklık Gorosei'yi geçmiş durumda.
HxH'de Chrollo'nun nen tekniği çalabilmek için tamamlaması gereken koşullar gibi bunun da vardır koşulları. Tanrı vadisinde o kadar kişi içinden sadece Xebec'i köleleştirmişti ve Xebec'i Marijoe'de yüz yüze gördüğünü biliyoruz. Bu bölümde de denize ineceğini okuduk. İşin sonu oraya gidiyor gibi durmakta.

Muhtemelen Chopper'ın bu tekniğin counteri olduğunun farkında değil.

Benim soyle degisik bir dusuncem var tutar mi bilmiyorum gercek bedeniyle yuzyuze gordugu kisilere hakiki domi reversiyi yapiyor ama devlere yaptigi domi reversiden farkli olarak yuzyuze gordugu kisileri kontrol edebiliyor. Belki de posterleri o yuzden sakliyordur bilemeyiz

bu çocuk eskiden savaş zekasına sahipti g5 gelince buda gitti :(
Adam sırf dopingci oldu hiç yakışmadı bu Luffye, teknik felan kalmadı adam canı ne isterse onu yapan çizgi film karakterine döndü. :bilmem:

Ah Oda be vermedin Sanjiye şöyle Zoro ve Luffydeki dopingleri yazıklar olsun sana. :of:

Bu arada yakında Zoro için bir güç artışı teorisi yapabilirim malum adam Kutsal damacanalara tek atan abilerinin yanında zayıf kaldı. :D

Adam sırf dopingci oldu hiç yakışmadı bu Luffye, teknik felan kalmadı adam canı ne isterse onu yapan çizgi film karakterine döndü. :bilmem:

Ah Oda be vermedin Sanjiye şöyle Zoro ve Luffydeki dopingleri yazıklar olsun sana. :of:

Bu arada yakında Zoro için bir güç artışı teorisi yapabilirim malum adam Kutsal damacanalara tek atan abilerinin yanında zayıf kaldı. :D
Usta sanji upscale nası çıkardın bu yorumdan biraz korkmuyorum değil

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık