Karasakal’dan ziyade Devrim Ordulari olnasi daha mantikli degil mi RyuAha karasakal harekete geçti. Geçmeyenler utanır mı, sanmam...![]()
Karasakal’dan ziyade Devrim Ordulari olnasi daha mantikli degil mi RyuAha karasakal harekete geçti. Geçmeyenler utanır mı, sanmam...![]()
Kendi de biliyor Dragon olduğunu da bana inat yapıyorKarasakal’dan ziyade Devrim Ordulari olnasi daha mantikli degil mi Ryu

Dragon vs Shamrock gorur muyuzKendi de biliyor Dragon olduğunu da bana inat yapıyor![]()

Imu rahatça dışarı çıkacam diyor. Belki de ölmüştür Dragon..Dragon vs Shamrock gorur muyuz

Sabo vs Shamrock görürüz bence.Dragon Gorosei ile kapışır.Dragon vs Shamrock gorur muyuz
Dragonun geldiğini görünce topuk yapmış diye yorumladımImu rahatça dışarı çıkacam diyor. Belki de ölmüştür Dragon..
Harekete geçtiği ilk gün ölürse @Rebellious Dragon 'un benden çekeceği var.![]()

Dragon daha Nika ile tanisacak, oglunun Joyboy’un mirasini aldigini gorecek ugrunda canini verecek. Dark Nika icin on hazirlik yapilmasi lazim en mantikli yol buImu rahatça dışarı çıkacam diyor. Belki de ölmüştür Dragon..
Harekete geçtiği ilk gün ölürse @Rebellious Dragon 'un benden çekeceği var.![]()
Oda her viteste bunu yaptı zaten her vitesin bir yan etkisi vardı 5.vitesin yan etkisi ise gücünün bitip yaşlanması.Oda luffye sınır olmadan kullanabileceği bir güç vermek istemiyor özellikle bu güç bir tanrı meyvesinin uyanmış hali ise.Luffy diğer viteslerini ise zamanla kullanım süresini arttırdı veya yan etkisini kaldırdı.Ha tabi şu saatten sonra artık böyle sınırlamalar koyması iyi değil final sagadayız artık luffy'nin böyle dertleri olmaması lazım.Ya g5 Luffy'nin 10 dakikada bir enerjisinin tükenmesi iyice tilt etmeye başladı beni.![]()
Görürsün baba, Kid yaşıyor, ahanda buraya yazıyorum.Luffy ölmüştü,meyve sayesinde hayata döndü.Sabo'nun öldüğü söylenmedi.Kid yaşasa bile adamları yok,poneglif yok.Kid gidip imparatora meydan okuma salaklığı yapmasaydı şuan yaşıyordu.Law pusuya düşmüştü ki o ilk baş kaçmaya çalışmıştı son çare olarak savaştı Karasakal ile.Bu arada bu çağ Luffy-Karasakal çağı.