Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178 Spoiler Yorumları

Luffy bitkin halde iken imu adaya gelecek. Hakisi sebebiyle Luffy ve Loki dışında ayakta kalan olmayacak ama Luffy bitkin halde olduğu için çenesiz ve dişsiz dede modunda müdahele edemeden Lokinin yenilmesini izleyecek. Loki tek başına yetersiz kaldığı noktada ve imu da yeterince güç harcamışken Luffy enerjisini toplayacak İmuya dalarak etkili saldırılar yapacak. Loki bile şaşıracak ve İmu güç toplamak için geri çekilmek zorunda kalacak. Tabi tüm bunlar 2 yıla yayılacak bir savaş olur bence.

Şu anda Loki henüz Luffy Nika olarak görüp saygı duymuyor. Onu ayak bağı olarak görüyor. Yıldırım falan atıyor üzerine. Luffy vs İmu izleyince Nika olarak kabul edip saygı duyacak Xebec gibi tayfasına katılmak isteyecek. Tabi klasik tayfa üyeleri gemiye bir antik devin binemeyeceğini ona yemek yetişmeyeceği gibi bir dünya mazeret ile Luffyi durdurmaya çalışacaklar. Dorry broggy kahkaha atarak Luffynin Namiden dayak yiyişini izleyecek. Loki ise sonrasında katılmayı çok istiyorum ama Elbafın gerçek bir krala ihtiyacı var onları savaşçı bedenlerine geri kazandırıp savaşa hazırlamam gerek diyip adada kalacaklar ve bizimkiler bu adadan yelken açıp maceraya devam edecekler bir iki saçma geçiş ve gereksiz yeni karakter tanıtımı sonrası Karasakal tayfası ile karşılacaklar diye düşünüyorum. Bu saçma geçiş arklarında bana kalırsa yonkou Buggy ve ekibi ile hazine kovalamaca tarzında bir sürtüşme olabilir. Bu süreçte shanks karasakala yenilir ve final arcına geçeriz.
Luffy'nin loki tarafından hâlâ nika olarak görülmemesi çok saçma değil mi sadece ben mi takılıyorum buna elbafta nikanın neye benzediğini bilmeyen mi var küçük cocuklar bile biliyor sommers nika diye bir şey yok dediğinde bile loki eziyor onu nika bu kadar önemliyken bu karakter için luffye dönüp tek kelime etmemesi çok garip bence.

Usta luffynin pil gene bitti ....

Benim şahsi düşüncem tanrı vadisindeki imu ile burdaki imunun arasında dağlar olduğu imu zaten burda yokmuş uzantısınu göndermiş ama bukadar kolay harcanması aşırı saçma gelio bana

Diğer türlü tanrı vadisi garp-roger-kaido-linlin-rox-wb<luffy+loki felanmı olacak?
Luffy ile Loki'nin durumu farklı onlar özel meyve kullanıcıları,bu şekilde bak olaya.

Kaidou yendi luffy öldü falan da diyordu anlatıcı. O zaman bunları da kabul et. Sabo da öldü o zaman. Kid kesin yaşıyor, hikayeye de faydası var. Adam gelecek nesli temsil ediyor. Boşuna mı 3b ödül verildi, hakkını verecektir. Law neden yaşıyorsa, Kid de o yüzden yaşıyordur.
Luffy ölmüştü,meyve sayesinde hayata döndü.Sabo'nun öldüğü söylenmedi.Kid yaşasa bile adamları yok,poneglif yok.Kid gidip imparatora meydan okuma salaklığı yapmasaydı şuan yaşıyordu.Law pusuya düşmüştü ki o ilk baş kaçmaya çalışmıştı son çare olarak savaştı Karasakal ile.Bu arada bu çağ Luffy-Karasakal çağı.

Luffy'nin loki tarafından hâlâ nika olarak görülmemesi çok saçma değil mi sadece ben mi takılıyorum buna elbafta nikanın neye benzediğini bilmeyen mi var küçük cocuklar bile biliyor sommers nika diye bir şey yok dediğinde bile loki eziyor onu nika bu kadar önemliyken bu karakter için luffye dönüp tek kelime etmemesi çok garip bence.
Doğru, diğer devler dahi tanımıştı. Savaş bitince veya vs sırasında illaki konuşacaktır. Belkide güç olarak oda luffynin üstün gelmesini hedefliyor, böylece loki onu kabullenicektir. Şuan luffy loki’den üstündür demek zor.

bizimkiler "kazandık" gibi bir moda girer herhalde sonraki bölümden. ondan sonra imu gelip bir güzel pataklayıp yeni travmalar bırakacak herhalde.

Çok kafa yormaya gerek yok illa açıklaması vardır ama şimdilik luffy ve loki > xebec diyip geçelim.

Ana beden imu vs’si final savaşı olması gerek oda’nınki erken final gibi birşey. Diğer taraftan savaş olmasa tayfa power alamayacak. adadan ayrılmadan imu kendi savaşa dahil olursa ki yanında başkalarıda gelebilir, tayfayı 1-1 kapıştıracak türden, o zaman başka bir seviyeye evrilir bu savaş. Elbaf yok olmadan luffy’lerin postalayabilmelerinin tek yolu imu tarafını, luffy’nin gerçek potansiyeline ulaşması olur. Ancak öyle galip gelebilirler. Yenip adadan postalasalar dahi ölmezler. Son savaşta daha güçlü olarak dönüceklerdir. Bu bölüm cidden kemer haketti biraz.
Ana villain Tiiçi mi, İmu mu? :artiz:

Şimdi düşündüm domi reverseye chopperda hasar verebiliyodu choperda haki bile yok ama şeytan meyvesi var acaba bu meyve eskiden günlük işlerde ve halka kolaylık olsun diye icad edildide şeytanlara zarar verebilicek tek şeyin bu meyveler olduğu ortaya çikinca ismini dünya hükümetimi değiştirip günümüze şeytan işi şeytan meyvesi diye geldi.

Çünkü sıradan küçük bir çocuğun tanrı olmasını şu an yediremiyor. Görüyor, biliyor ama Nika ile geçmişi olan bir milletin nikamile yaşamış bir milletin kendi içinden antik devin nika olması varken neden 19 yaşında bir çocuk. Ya da 20 her ne ise..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık