Lucci Zoan formuna dönüşürken kalbini duping uygulamıyor.Luffy'nin meyvesi normal bir Zoan değil hem Paramecia hem Zoan.Luffy Gear 5 formuna geçmek için kalbine doping uyguluyor.Bu da ömrünü kısaltıyor.Bu bir shounen klasiğidir.Ana karakterleri çok fazla güçlendirmemek için bir yerlerden kısarlar.Luffy'nin Gear 5 sınır olmasaydı,Luffy'yi yenebilecek kimse olmazdı.Hadi imu kendi vücuduna döndü, gunkoya ne oldu? Bu Nika luffynin zoan formu değil mi? Lucci leopara dönüştükten sonra yaşlanıyor mu? Hadi G4 formunda anladık hakisini son zerresine kadar kullanıp bitirdiğinden bitkin düşüyordu, hiçbir zoan kullanıcısının dönüştükten sonra enerjisinin bittiğini görmedik. Hikayeyi uydurmak için kendi yazdığı evrenin mekaniklerini çiğniyor bu adam.
Kid ölmesini isterim çünkü hikayeye bi katkısı yok.Anlatıcı Kid korsanları tamamen yok edildi denmişti.Hiçbir zaman anlatıcı diyipte yanıldığı bir aksine bir sahne olmadı(Gördüğüm kadarıyla).Law gibi yenilgiye uğratıldı yazsaydı yaşayabilirdi.Ace öldü ve Kid yaşıyor. Biri kesin olarak öldüğü belliyken diğeri belirsiz. Tabii kapaktaki herkes yaşıyor demiyorum ama Kid yaşıyordur.
Kaidou yendi luffy öldü falan da diyordu anlatıcı. O zaman bunları da kabul et. Sabo da öldü o zaman. Kid kesin yaşıyor, hikayeye de faydası var. Adam gelecek nesli temsil ediyor. Boşuna mı 3b ödül verildi, hakkını verecektir. Law neden yaşıyorsa, Kid de o yüzden yaşıyordur.Kid ölmesini isterim çünkü hikayeye bi katkısı yok.Anlatıcı Kid korsanları tamamen yok edildi denmişti.Hiçbir zaman anlatıcı diyipte yanıldığı bir aksine bir sahne olmadı(Gördüğüm kadarıyla).Law gibi yenilgiye uğratıldı yazsaydı yaşayabilirdi.
oda istediğinde diye bişiy yok bence gene kaçbölümdür dayanıordu g5 de zaten ama bitürlü g4 deki kadar artmadı şu süreSana dedim. Oda istediği zaman biter o pil.Onun bir mantığı yok. Böyle lanet bir meyve gücü yok.
Satürn vücudunda daha güçlüdür. Bir de Ragnirin gücü özel olarak dokunduğunu yok etti. Harald'a da o etki etmişti mesela.
kidin seride bi olayı yok şuan işlenenlere göre gelmeside saçma dragon ve devrimciler dışında kimseyi istemiyorum şahsen kaç yıldır dragon bekliyoruz kid de ölsün yaniKaidou yendi luffy öldü falan da diyordu anlatıcı. O zaman bunları da kabul et. Sabo da öldü o zaman. Kid kesin yaşıyor, hikayeye de faydası var. Adam gelecek nesli temsil ediyor. Boşuna mı 3b ödül verildi, hakkını verecektir. Law neden yaşıyorsa, Kid de o yüzden yaşıyordur.
Haklısın fakat benim şikayetim daha çok süresi bittiğinde savunmasız yaşlı dedeye dönüşmesinde gear 5'i sınırsız kullanamasa da olur. Bu çok büyük bir dezavantaj, bir yonkou'nun bu kadar büyük bir zaafı olmaması gerekiyor aksi halde belli bir seviyenin üstündekiler için korkulacak bir yanı kalmıyor çünkü bir süre sabretseler zaten Luffy'nin süresi bitecek, savunmasız kalacak ve işini rahatça bitirebilecekler. Benim istediğim bu formu sınırsız kullanamasa bile süresi bittiğinde advenced ACoC kullanarak ve diğer formlarını kullanarak dövüşmeye devam edebilsin yani kendisini koruyabilsin ve hala tehdit olabilsin. Enerjisini topladığında da tekrar gear 5'e geçsin bu benim için okey mesela ama Oda karakteri böyle bir formülle dövüştürmek yerine, süresi bittiğinde biri yemek getirene kadar savunmasız ve başkasına muhtaç bir yaşlı dedeye dönüştürdüğü için hem ana karakterinin itibarını mahvedip hater'lara malzeme veriyor hem de OP'nin seyir zevkinin içine ediyor. Bu kararın eşşekçe olduğu ve sürdürülebilir olmadığı gayet aşikar. Çünkü OP'de ki savaşlar uzun ve çetin oluyor ve Luffy'nin enerjisi ne kadar artarsa artsın sınırsız olmadığı müddetçe bir noktada bitecek ve tekrar savunmasız durumuna düşecek. Yine birinin yemek getirmesini mi bekleyeceğiz yerim böyle yonkou'yu da korsanlar kralını da. Umarım bu ark Luffy'nin gücünün dezavantajlarının artık farkına vardığını ve buna başkasına muhtaç olmadan bir çözüm ürettiğini görürüz.O 3 arkta 1 ay bile geçmedi.Luffy bayadır Gear 5 formunda, o yüzden enerji bitmesi normal.Bu forumda sürekli kalsa zaten Luffy'yi kimse yenemez.Hem fark ettiysen yavaş yavaş uzadı süresi.
Bir bölümde Red Kit'e senin hiç mermin bitmiyor mu diye soruyorlar. O da bitiyor ama bölüm aralarında dolduruyorum diyor. Bizim sOda da Luffy'i bölüm aralarında şarj etmeyi öğrenecek merak etmeyinHadi imu kendi vücuduna döndü, gunkoya ne oldu? Bu Nika luffynin zoan formu değil mi? Lucci leopara dönüştükten sonra yaşlanıyor mu? Hadi G4 formunda anladık hakisini son zerresine kadar kullanıp bitirdiğinden bitkin düşüyordu, hiçbir zoan kullanıcısının dönüştükten sonra enerjisinin bittiğini görmedik. Hikayeyi uydurmak için kendi yazdığı evrenin mekaniklerini çiğniyor bu adam.