Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178 Spoiler Yorumları

Bu eşşek Oda ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum ana karakterini rezil etmekten zevk falan mı alıyor acaba çünkü 3 ark geçti Luffy defalarca tehlikeli durumların içinde kaldı hala enerji problemini çözmek için bir şey düşünmüyor. Hacı sen yonkou oldun düşmanların artık çok daha güçlü ve tehlikeli daha ne kadar devam edecen 5 dk gear 5 sonra savunmasız yaşlı dede formuna? Karasakal gibi rakibinin en savunmasız anını kollayıp sonra saldıran bir adamla bu soruna rağmen dövüşürse Luffy'nin hayatta kalmasına imkan yok. Plot armor bile bir yere kadar. Umarım İmu bu ark Luffy yaşlı dede formundayken gözlerinin önünde Usoop'u öldürür de sonunda zayıflığının farkına varıp enerji problemine çözüm aramaya falan başlar aksi halde böyle mal gibi dövüşmeye devam edecek gibi. Ama Oda'dan böyle bir sahne yazmasını beklemekte imkansız gibi bir şey. Bakalım daha ne kadar devam edecek böyle.
O 3 arkta 1 ay bile geçmedi.Luffy bayadır Gear 5 formunda, o yüzden enerji bitmesi normal.Bu forumda sürekli kalsa zaten Luffy'yi kimse yenemez.Hem fark ettiysen yavaş yavaş uzadı süresi.

İmu 2 vuruşa gitmiş mi? Seri iyice saçmaladı ya :S Bitirecem diye her şeyi üstün körü geçiyor :S

Şimdi bu Pangea'dan ayrılırsa fiziksel olarak. Bunun oradan gücünü alıyor onun için fiziksel ayrılmıyor muhabbeti de patlamış olacak. Böyle teoriler var ya kutsal topraklardan ayrılamıyor diye.

Ama ben yine de sanmıyorum onun oradan fiziksel olarak kalkıp da savaşmaya gideceğini. Öyle bir durum olsa yanına groseileri de alır. Neyse bakalım göreceğiz. sODA yine bişiler saçmalıyor.

Ragnir > Herkes

Hadi imu kendi vücuduna döndü, gunkoya ne oldu? Bu Nika luffynin zoan formu değil mi? Lucci leopara dönüştükten sonra yaşlanıyor mu? Hadi G4 formunda anladık hakisini son zerresine kadar kullanıp bitirdiğinden bitkin düşüyordu, hiçbir zoan kullanıcısının dönüştükten sonra enerjisinin bittiğini görmedik. Hikayeyi uydurmak için kendi yazdığı evrenin mekaniklerini çiğniyor bu adam.

Hadi imu kendi vücuduna döndü, gunkoya ne oldu? Bu Nika luffynin zoan formu değil mi? Lucci leopara dönüştükten sonra yaşlanıyor mu? Hadi G4 formunda anladık hakisini son zerresine kadar kullanıp bitirdiğinden bitkin düşüyordu, hiçbir zoan kullanıcısının dönüştükten sonra enerjisinin bittiğini görmedik. Hikayeyi uydurmak için kendi yazdığı evrenin mekaniklerini çiğniyor bu adam.
Chopper'i gördük

İmu kendini Tanrı olarak görüyor, şimdi gelip elbafta savaşacağıni ben düşünmüyorum.
Salak mi bu iki baş düşmanı olan yere kimseyi almadan gidiyor.

Yukarda luffy npc si bir arkadaş Ragnir Haraldi yok etti yazmış güldüm.

Loki haraldi LEGO gibi parçaladı, ragnir ile falan alakası yok loki çok güçlü.
Luffyden daha güçlü, Nika ile ise başa baş gider Loki reis.

Baykuş herşeyi küçültüp yolu yarmiş olabilir, bölümleri hatirlamiyorum ama baykuş acaba shamrock gittikten sonra hiç göründü mü?
Shamrock çalıp gitmesin hırsız fare?

Bu tayfanin aşçısı hani bilmem kaç çeşit yemek tarifi öğrenmişti (kamabakka adasinda) tayfayi güçlendirmek için, su kaptanina da hayrina bi lokma bişey verde ikide bir enerjisi bitmesin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık