Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178 Spoiler Yorumları

Usta luffynin pil gene bitti ....

Benim şahsi düşüncem tanrı vadisindeki imu ile burdaki imunun arasında dağlar olduğu imu zaten burda yokmuş uzantısınu göndermiş ama bukadar kolay harcanması aşırı saçma gelio bana

Diğer türlü tanrı vadisi garp-roger-kaido-linlin-rox-wb<luffy+loki felanmı olacak?
Sana dedim. Oda istediği zaman biter o pil.:D Onun bir mantığı yok. Böyle lanet bir meyve gücü yok.

Satürn vücudunda daha güçlüdür. Bir de Ragnirin gücü özel olarak dokunduğunu yok etti. Harald'a da o etki etmişti mesela.
 
Yine lanet olası zart zurt gücüm bitti olayı devam ediyor.Yenileceksen git adam gibi yenil.Başlayacam artık böyle işe.Sözde yonkou oldu üzerine tanrı meyvesini uyandırdı hala devam ediyor.Kusacam.
 
Sorun sadece Imu’nun adaya gelmesi değil.

Xebec bunun odasına girip posta koyacak kadar ileti gitmişti. Fakat ne hikmetse god valley’de domi işini saturn üzerinden yaptı.

Hadi biz dedik ki bunun arkasında o adada doğmuş olması gerekiyor. Bu ihtimal de kalktı.

Şimdi haki diyoruz da luffy’nin hakisi daha dedesini bile geçmemiştir.

Gelmesinin şöyle bir artısı olur artı silüet şeklinde çizilmez. Vivi’ye olan düşkünlüğünden ötürü vivinin atası çıkmasını bekleyen çok insan var.

Bölüm geçiş bölümü olduğu için beklentim hiç yok
 
Bu eşşek Oda ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum ana karakterini rezil etmekten zevk falan mı alıyor acaba çünkü 3 ark geçti Luffy defalarca tehlikeli durumların içinde kaldı hala enerji problemini çözmek için bir şey düşünmüyor. Hacı sen yonkou oldun düşmanların artık çok daha güçlü ve tehlikeli daha ne kadar devam edecen 5 dk gear 5 sonra savunmasız yaşlı dede formuna? Karasakal gibi rakibinin en savunmasız anını kollayıp sonra saldıran bir adamla bu soruna rağmen dövüşürse Luffy'nin hayatta kalmasına imkan yok. Plot armor bile bir yere kadar. Umarım İmu bu ark Luffy yaşlı dede formundayken gözlerinin önünde Usoop'u öldürür de sonunda zayıflığının farkına varıp enerji problemine çözüm aramaya falan başlar aksi halde böyle mal gibi dövüşmeye devam edecek gibi. Ama Oda'dan böyle bir sahne yazmasını beklemekte imkansız gibi bir şey. Bakalım daha ne kadar devam edecek böyle.
 
Bir bölüm önce son sahnede Imu, Nika ve Nidhogg’la savaşacağını söylüyor, bir bölüm sonra son sahnede Imu kaleden ayrılacağını söylüyor(Nika ve Nidhogg’la savaşmak için). Yani iki bölüm boyunca bu elemanlar savaşma hazırlığı yapıyorlar. Oda’nın yazarlığı bu kadar.
 
Seri hala full soru işareti dolu IM'in sonu karayip korsanların da ki Davy Jones ile paralel mi olacak acaba. Usopp'un elinde can vermelik bir karakter olacak bu gidişle IM.

Nika meyvesinin artık güçlendirilmiş lastik meyvesi olmasından çıkıp epik bir şeyler verdiğini görmemiz gerekmiyor mu ? Karşısında milleti keyfi ölümsüz yapıp ondan ona giren bir karakter var hal enerji bitti işi çiziyor mangaka. Tüm dünya bunun paramecia uyanışı gibi sağı solu lastik yapması, hoplayıp zıplaması ve aptal aptal gülmesi için mi beklemiş ?
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık