Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178: Solan Bir Kâbus

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 25 34.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 21 29.2%
  • Ortalama

Kullanılan: 10 13.9%
  • Kötü

Kullanılan: 6 8.3%
  • Okunmaz

Kullanılan: 10 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    72
Yahu kafasına 3 metre kılıç yemiş bir adam bunu efsane diye anlatıyor. "Efsane" gerçek mi belli değil. Savaş tanrısı da Nidhogg meyvesi yemiş bir dev olabilir ayrıca Ragnir zaten rakun meyveli bir çekiç olabilir bunu bilmiyoruz.

Şöyle düşün yine çok basit bir örnek, Luffy korsanlar krallı oldu g5 askerleri torunlarına Punk Hazardı anlatırken "Ceaser diye bir adam vardı Luffy'i H.haki ile bayılttı" diye anlattı diyelim. Nesilden nesile bu geçti. 5. kuşak g5 torunu çıktı dediki "bana atalarımdan gelen bir efsaneye göre Ceaser tarihte yaşamış ve korsanlar kralını H.haki ile bayıltabilmiş tek kişi." Şimdi bu doğru mu değil, efsane mi? evet efsane.

Efsane: gerçeğe dayanmayan, gerçekdışı söz. Bu da efsanenin sözlük anlamı. Belki lazım olur.

Yıkım tanrısı mevzusu zaten şu an teori olarak ortaya atılan "Kara Nika" durumu. Bunların aslında aynı kişi olmadığı tarihte bir iyi bir kötü tarafa olduğu gibi anlatılıyor. Yani teori genel olarak Luffy'nin iyi olup hayalleri gerçekleştiren olduğu, Eskiden Teach'ti ama şimdi ise bence İmu'nun bu rolü üslendiği Kötücül Kara Nika tarafı var. Bu şu anlık teori tarafı ne olup bittiği belli değil. Kesin olarak konuşamayız.

Burada Loki'yi gören Zoro ona Dragon diyor. Zoro Luffy'e Nika mı diyor peki? Demiyor. Luffy'i tanımayanlar onu Nika formunda görünce tıpkı bir Ejderhayı görünce ona Ejderha diyenler gibi Nika
diyorlar.

Kurban olim şunu 7 ay önce falan da tartıştık. Hatta ben Dorry ve Brogy örneğini verdim. Onlar Luffy'i bilmesine rağmen yine de Nika diyor. Hatta Emet Joyboy diyor çünkü o da Nika oluyor... Zoro Nika mı biliyor? Nika desin yav :S Vegapunk'da Luffy olduğunu biliyor ama Nika diyor :S
Girdiği form Nika'nın formu çünkü. Devlerin bildiği bir form bu. O kar Nidhogg'u da biliyor. Onu hem Nika hem Nidhogg'a aynı ehemmiyeti veriyor. Kafasına kılıç girdi dediğin kadar 300-400 yaşında karakter. Sanki Luffy'e Nika diyen karakterlerden daha az önemi olan bir karakter gibi bahsediyon. İşine geldiği gibi davranıyorsun. Kötücül Nika ne. Oralarda batırmışsın tamamen savundugun argümanı. Kötücül Nika olunca niye değişiyor Tanrılık statüsü?

Nasıl Savaş Tanrısı için bir açıklama getiriyorsan aynısını Nika Güneş Tanrısı için de söyleyebilirsin. İkisi arasındaki farklı yoruma seni itecek hiçbir şey yok.

Imu Loki'ye Nidhogg diye seslendiği de bu Nika'cıların nasıl yapıldığı ortaya çıkmıştı. O yüzden celiskidiz bir açıklama bekliyoruz.

Girdiği form Nika'nın formu çünkü. Devlerin bildiği bir form bu. O kar Nidhogg'u da biliyor. Onu hem Nika hem Nidhogg'a aynı ehemmiyeti veriyor. Kafasına kılıç girdi dediğin kadar 300-400 yaşında karakter. Sanki Luffy'e Nika diyen karakterlerden daha az önemi olan bir karakter gibi bahsediyon. İşine geldiği gibi davranıyorsun. Kötücül Nika ne. Oralarda batırmışsın tamamen savundugun argümanı. Kötücül Nika olunca niye değişiyor Tanrılık statüsü?

Nasıl Savaş Tanrısı için bir açıklama getiriyorsan aynısını Nika Güneş Tanrısı için de söyleyebilirsin. İkisi arasındaki farklı yoruma seni itecek hiçbir şey yok.

Imu Loki'ye Nidhogg diye seslendiği de bu Nika'cıların nasıl yapıldığı ortaya çıkmıştı. O yüzden celiskidiz bir açıklama bekliyoruz.
Kafanda kurguluyon bir şeyler ona inanıyorsun. Yıkım tanrısı ile Güneş tanrısı farklı tanrılar olarak geçtiğini söylenen teoriler var. Sen aynı kişi diyorsun ben de hayır değil ikisi de farklı olabilir diyorum. Kesinliği yok şu an. Kötücül Nika-Kara Nika=Teori. Tanrı değil mi dedik :S Nerede okudun öyle bir şey :S Belki Nika bir şeyleri düzeltmek için bir şeyleri yıkacak bu yüzden Güneş tanrısına Yıkım tanrısı da diyor olabilirler şu an bilmiyoruz.

Batan Luffy'nin hisseler benim sözler değil. :S

Bence inat ediyorsun anlamamak için. Nidhogg savaş tanrısı diye geçen kişinin yediği bir meyve olabilir. Kaido'nun yediği balık meyvesi gibi. Bartolomeo'ya da teyze diyek o zaman :S senin mantık bu çünkü :S

Benim savunduğum argümüna göre Loki uyanış açınca savaş tanrısı denilen Mahmut isimli kişiye dönüşürse derim ki haa bu Mahmut ama yine Nidhogg meyvesinin bir formuysa bu Loki.

Tıpkı Luffy G4 açınca tipi kayıyor ama hala Luffy. Ona Nika demiyoruz değil mi? Aynı durum :S

Şuan serideki en güçlü karakter Egghead adasındaki Emeth (robot) idi. Tek bir kurdele ile 5 Gorsei'nin içinden geçti. Silahlarını kulanabilse ana alev ile demek ki daha neler neler yapacak. drogy ile brogy bir şey yapamadı. 2 adet Nika gördük. Biri Bonney diğeri Luffy onlarda gorsei ile baş edemediler.

Ardından dev adasına geldiler. 2 sayıda. Bakın sadece 2 sayıda bu kısmı özellikle vurguluyorum. Bir anda bunlara gaban bir şey dedi. Sadece iki cümle etti. Luffy silahlanma hakisini kontrol edebilmek geliştirmek için udon'da vs ne kadar antreman yaptığını hatırlıyorsunuzdur. O silahlanma hakisiyle kaidoyu yenebildi. Egghead'de o haki hiçbir halta yaramadı. Ama 2 sayıda bizimkiler silahlanma hakisi ustası oldular. Sanji tek tekmeyle kutsal şövalye indiriyor. Adam yenilenemiyor. Zoro istediği gibi kesip doğruyor. Luffy kutsal şövalyeye tek atıyor. Gorsei'lerin tekine hasar veremeyen luffy 2 sayıda ölümsüz avlamayı öğrendi. Rock, Roger, Garp, beyazsakal, kaido,big mom hakileriyle İmu'ya saldırıyor sıfır etki yapıyor. Luffy Gorse'ye yapamadığını İmu'ya yapıyor. Loki neredeyse mühürleyecek oluyor.

Yetti mi yetmedi. Chopper tek yumrukla domi rezerve almış devlerin hakkından geliyor. Vegapunk frankye al sana yeni kola yaptım güçünü yüzde 200 artırdım yiğidom diyor.

2 SAYIDA Bu kadar hızlı bir power up aldı tayfadakiler. Zoro enmanın gücünü uyandırsın. İşte odenin bile alamadığı bi seviyeye getirsin kılıcı. Sanji genetik olarak zaten üst model bir de buna hayvansı bir haki eklediğinde ışık hızısını geçsin.

Kısacası ne kadar power up alabilirler demeyin 2 sayıda bunları yapan neler neler yapmaz.

En güçlüsü emeth idi dediğim gibi. Luffy, Loki Emeth'in vidasına somon olamazlar.

Ben de sana Nidhogr meyvesi için de aynı konsept işlendi diyorum. Loki Nidhogg yediği için evet Savaş Tanrısı olarak adlandırılan kişinin formuna giriyor. Devlerin savaş Tanrısı olarak efsanelerde bahsettiği karakterin özdeştiği şey Ejderhaya dönüşmesi ve kullandığı Ragnir. O savaş Tanrısının özellikleri yani. Ragnir'in uzun süredir beklediği ve kullancı olarak yeni efendisi olarak Loki'yi seçtiği söyleniyor.

Ayrıca Nika için her zaman Güneş Tanrısı da denmiyor. Yıkım Tanrısı da deniyor. Ve sadece Luffy'e de denmiyor bu. O formda gözüken herkese Nika deniyor ve yine Yıkım Tanrısı olduğu söyleniyor.

Burada Loki'yi gören Zoro ona Dragon diyor. Zoro Luffy'e Nika mı diyor peki? Demiyor. Luffy'i tanımayanlar onu Nika formunda görünce tıpkı bir Ejderhayı görünce ona Ejderha diyenler gibi Nika diyorlar.

Mesela burada Luffy'e tıpkı Nika'ya benziyor ve bence o gerçekten de özgürlük savaşçısı diye hitap ediyorlar. Aynı yerde Loki'ye de Nidhoggr deniliyor.

Nika dediğin bir Tanrı mı belli değil. Tıpkı Nidhoggr gibi bir canlı sınıfında şu an. Sengoku'nun Budha'sı gibi.

Senin ayrımını desteksiz yaptığın gibi Savaş Tanrısı olarak çağrılan biri Nidhog meyvesini yedi diye bir şey yok. Öyle olsa Imu o meyveyi o kadar önemsemez ve Nika ile aynı yere koymazdı. İkisine de aynı ehemmiyeti veriyor Imu.
Şöyle bir bilgi gördüm x te :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık