Bu yüzden loki'yi tayfaya katılacağını zannetmiyorum. ya da zoro ile sanji öyle bir power up alacak ki lokiyi geçecekNika>Loki>Luffy>Ragnir=Sanji=Zoro.
Bu yüzden loki'yi tayfaya katılacağını zannetmiyorum. ya da zoro ile sanji öyle bir power up alacak ki lokiyi geçecekNika>Loki>Luffy>Ragnir=Sanji=Zoro.
zoro ve sanji'nin lokiyi geçmesi zor. arc sonu amiral seviyesi olurlar ama loki şuan yonkou seviyesidir.Bu yüzden loki'yi tayfaya katılacağını zannetmiyorum. ya da zoro ile sanji öyle bir power up alacak ki lokiyi geçecek
Xebec'in; henüz hakimiyet sağlamadıklarını düşünerek söylemek istiyorumAcaba Roger ve Garp üstünde deneseydi Domi Reversi edebilir miydi?
Bence domi reversi hayatını bir ideale adayıp onun uğrunda ölümü göze alan kişilerde işe yaramıyor olabilir, belki Rocks okadar da dünya kralı olmak istemiyordu yada aile sevgisi o anda baskın geldi.Acaba Roger ve Garp üstünde deneseydi Domi Reversi edebilir miydi?

Öyle bi power up yok. Nika olmasa Luffy bile Loki'den güçsüzdür.Bu yüzden loki'yi tayfaya katılacağını zannetmiyorum. ya da zoro ile sanji öyle bir power up alacak ki lokiyi geçecek
Luffy Loki'den güçlü olduğunu Luffy söylüyor zaten bişey yaparsa ağzını burnunu kırarım diye.Luffy böyle emin konuşup başarısız olduğu bi an yok.Öyle bi power up yok. Nika olmasa Luffy bile Loki'den güçsüzdür.
Loki'nin meyvesi ve ondan bile çok işe yaradığını gördüğümüz çekici Ragnir'siz ne yaptığını gördün de böyle desteksiz sallıyorsun.Öyle bi power up yok. Nika olmasa Luffy bile Loki'den güçsüzdür.