Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177 Spoiler Yorumları

Evet kesinlikle. SBS'da Oda dalga geçiyordu, meyveyi bir insan yeseydi yüzemezdi diye. Tipik algı manipülasyonu. Cevabı doğru, yüzemezdi ama eksik bilgi veriyor yalan söylemek yerine. Deve dönüşmekle insan meyvesi ne alaka mesela
Deve dönüştü, topa dönüştü, her şekil var bu nasıl oluyor? Adam Luffy'nin Nika varyasyonu gibi dönüşüp duruyor.
Adam dümdüz Hito Hito No Mi... Modeli filan da yok yani. Kalksa dese ki en özgür savaşçı Nika Point filan dönüşecek neredeyse :D

Şövalyeleri takır takır öldürün geçin yav. Şu elemanların teklendikten sonra tekrar dönmesi olayını sevmiyorum
Ben şövalyelerin mantalitesinin iyi dizayn edildiğini düşünüyorum. Imu'dan gelen ölümsüzlüğe o kadar güvenmişler ki yıllarca, hiç defans kasmamışlar. Yoğunlukla meyve güçleriyle operasyon yürütüyorlar. Ölümsüz olduğuma inansam şahsen ben de aynı oltayı yutardım. Enel'de de aynı durum vardı. Meyvesi aşırı güçlü, gözlem hakisi seride gördüğümüz en geniş menzile sahipti ancak Logia'sına hasar verebilecek bir rakip olmadığı için silahlanma gibi bir ihtiyaç duymamış bile. 2 yılın ardından dersini alıp gelse, sağlam bir silahlanma eğitimi yapmış olmalı.

Deve dönüştü, topa dönüştü, her şekil var bu nasıl oluyor? Adam Luffy'nin Nika varyasyonu gibi dönüşüp duruyor.
Adam dümdüz Hito Hito No Mi... Modeli filan da yok yani. Kalksa dese ki en özgür savaşçı Nika Point filan dönüşecek neredeyse :D
Şaka diye attın ortaya ama olasılığı çok yüksek. Bir süredir düşündüğüm bir teoriydi. Bu Mink ırkı antik krallık teknolojisiyle üretilmiş olabilir. Vega'nın şeytan meyvesi yeteneklerini sıvı şekilde Seraphimlere vermesi gibi çeşitli hayvanlara hito hito aşılanmış olabilir. Eğer böyleyse Chopper da Sulong formuna geçip Nika gibi bembeyaz görünebilir, Minkler gibi elektrik atabilir. Çok nikasal bir şey olur. Bonney apalakasız bir noktadan Nika'ya döndürülebiliyorsa Chopper da ucundan yaklaşabilir gibi. Ayağa da düştü zaten iyice Nikalık :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık