İnşallah ölmüştür.Usopp öldü mü
Usopp'un orada sağ kolu mu gitmiş? Ben mi yanlış görüyorum. Eğer bu doğruysa acaba Usopp, Im tarafından şeytani gücün etkisii altında kalıp chopper tarafından geri döndürülürse kolu da geri gelir mi?Usopp öldü mü
Yok kol var bir sonraki resimde ama gitseydi geri gelmezdi.Usopp'un orada sağ kolu mu gitmiş? Ben mi yanlış görüyorum. Eğer bu doğruysa acaba Usopp, Im tarafından şeytani gücün etkisii altında kalıp chopper tarafından geri döndürülürse kolu da geri gelir mi?![]()

En sondaki, hani büyük bir patlama oluyor ya; Im, ellerden bahsedip son sayfada büyük bir saldırı yapılıyor Usopp'a, o esnada Usopp yerde yatarken sanki sağ eli görünmüyor?Yok kol var bir sonraki resimde ama gitseydi geri gelmezdi.![]()
Baskın bir lider hiç kendi ellerini kirletmez diyor orada.En sondaki, hani büyük bir patlama oluyor ya; Im, ellerden bahsedip son sayfada büyük bir saldırı yapılıyor Usopp'a, o esnada Usopp yerde yatarken sanki sağ eli görünmüyor?
Bu arada İngilizcem zayıf
Haklısın yeni farkettim. Oda'nın tembelliği, eli resim çizmekten bence yorulmuştur![]()