Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 23 20.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 21 18.9%
  • Ortalama

Kullanılan: 31 27.9%
  • Vasat

Kullanılan: 11 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 10 9.0%
  • Okunmaz

Kullanılan: 15 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    111
Zaten bu filmde American çizgi romanından uyarlama ama çizgi roman çok daha vahşi ve kanlı sanırsam.

Ulan yanıyorum yanıyorum o kadar lastik teorileri yapıp kafa patlattığım zamana yanıyorum, yok zamanı esnetecek felan filan. Hayal et yap oh ne güzel hayat, işin trajikomik yanıda Sanjinin exoskeletona dünya kadar laf eden adamların Luffe gıkı bile çıkmadı. Zoronun manganın başından beri Wado adında bir lanetli kılıç, bir Kitetsu prototipi ve şimdi eline geçen Wadoyla aynı ayarda olan Enmayıbsaymıyorum bile. Ya bu haxlerin yanında insan exoskeletonunu konuşmaya utanır az yüzü bile kızarmıyor adamların. :bilmem:
Sanjinin aşağı kalır yanı yok lanetli kılıç kullanmak için rn azından yerine getirmen gereken bişiyler var sanji doğuştan çok sağlam haxlara sahipmiş :)

Sanjinin aşağı kalır yanı yok lanetli kılıç kullanmak için rn azından yerine getirmen gereken bişiyler var sanji doğuştan çok sağlam haxlara sahipmiş :)
Doğru Sanjinin exoskeletonu zırhı giymesiyle aktif oldu ama unutma ondan öncede Sanji zırh giymiş Germalar kadar hatta dahada güçlüydü. Sanjin buradaki hakedişi budur anlayacağın, mesela bu Zoronun kendi ayarında olan bir metio kullanıcısını düz bir kılıçla yenmesi yada Luffynin hiç meyvesi yokken bir parameciayı yenmesi gibi. Eğer manga başladığında Luffynin aldığı beleş güç artışı 5 ise Zoronunkide 3 ve kitetsuyla 4 ise Sanji 0dı ama gene onlarla aşık attı, işte aradaki fark budur. :sapkali:

Doğru Sanjinin exoskeletonu zırhı giymesiyle aktif oldu ama unutma ondan öncede Sanji zırh giymiş Germalar kadar hatta dahada güçlüydü. Sanjin buradaki hakedişi budur anlayacağın, mesela bu Zoronun kendi ayarında olan bir metio kullanıcısını düz bir kılıçla yenmesi yada Luffynin hiç meyvesi yokken bir parameciayı yenmesi gibi. Eğer manga başladığında Luffynin aldığı beleş güç artışı 5 ise Zoronunkide 3 ve kitetsuyla 4 ise Sanji 0dı ama gene onlarla aşık attı, işte aradaki fark budur. :sapkali:
Sanji gen bak doğuştan gelen özellikleri ile jack ayarı bile değilken belkide King ayarı oldu hacı ondan öncesindede zoronun kılıçsız teknikleri ve fiziksel güvüyle ne şovlar yaptığını gördük zoronun elindeki kılıçların enma gibi amab aman özelliğide yoktu olay kılıç ustalığı idi sanjiye saygı duyarızda wanoda aldığı pup diğer ikisinden aşağı kalır hiçbi yanı yoktu.

Zaman atlaması öncesi luffy tamamen savaş zekasıyla lastik meyvesine yön veriyordu g2-g4 gibi şeyler luffynin zekasının eseridir bunu bilinde.

Sanji gen bak doğuştan gelen özellikleri ile jack ayarı bile değilken belkide King ayarı oldu hacı ondan öncesindede zoronun kılıçsız teknikleri ve fiziksel güvüyle ne şovlar yaptığını gördük zoronun elindeki kılıçların enma gibi amab aman özelliğide yoktu olay kılıç ustalığı idi sanjiye saygı duyarızda wanoda aldığı pup diğer ikisinden aşağı kalır hiçbi yanı yoktu.

Zaman atlaması öncesi luffy tamamen savaş zekasıyla lastik meyvesine yön veriyordu g2-g4 gibi şeyler luffynin zekasının eseridir bunu bilinde.
Sanji bariz gen uyanışı olmadanda Jackden güçlüydü, Queene yenilirdi o mevzu ayrı ama Zoroda Enma olmasaydı Kingi yenemezdi. Zoronun kılıçsız teknikleri sadece ezikleri alır eskiden Nyanban kardeşlerde olduğu gibi ezilir.

Luffynin gearları zekasıyla yaptığını söylüyorsun ama Nika meyvesi olmasa o zeka neye yarayacaktı. Bu mangada meyve kullanınca dövüş tarzı değişmeyen nadir adamlardan biri Luccidir adamın meyvesi Sanjinin exoskeletonun bir üstü denebilir. Keşke Luffyde Lucci gibi bir zoan yeseydide meyve karakterin önüne geçmeseysi.

Acaba Sanjinin exoskeletonu ile Enmanında uyandırılma durumu varmı diye merak etmeden duramıyorum doğrusu. :bilmem:

Zaten bu filmde American çizgi romanından uyarlama ama çizgi roman çok daha vahşi ve kanlı sanırsam.

Ulan yanıyorum yanıyorum o kadar lastik teorileri yapıp kafa patlattığım zamana yanıyorum, yok zamanı esnetecek felan filan. Hayal et yap oh ne güzel hayat, işin trajikomik yanıda Sanjinin exoskeletona dünya kadar laf eden adamların Luffe gıkı bile çıkmadı. Zoronun manganın başından beri Wado adında bir lanetli kılıç, bir Kitetsu prototipi ve şimdi eline geçen Wadoyla aynı ayarda olan Enmayıbsaymıyorum bile. Ya bu haxlerin yanında insan exoskeletonunu konuşmaya utanır az yüzü bile kızarmıyor adamların. :bilmem:
Öyle deme Sanji şuan Wolverine'den farksız hatta aynı kalibrede bile olabilir. Yabana atılıyor biraz nedense.

Luffy'nin Kizaru'nun saldırısından hasar almadığını mı düşünüyon?
Almadı zaten Luffy Nika formunda en fazla kesici şeylerden hasar alırsa alır onun dışında onun kalibresinde veya ondan ileri bir K. Haki taşıyan biri zarar verebilir. Bunların dışında hasar almaz almıyorda zaten en fazla yorulur. Enerji stoğu biter.

Öyle deme Sanji şuan Wolverine'den farksız hatta aynı kalibrede bile olabilir. Yabana atılıyor biraz nedense.
Wolverinein defansı daha iyi çünki o adamantium iskeletten önce bile her türlü iyileşebiliyordu hem adamantium büyük ihtimal exoskeletondan çok daha sağlam bide Sanjinin öyle bir iyileşme gücü yok. Gerçi wolverin acayip yavaş filmlerde ama çizgi romanda nasıl bilemiyorum. :bilmem:

Almadı zaten Luffy Nika formunda en fazla kesici şeylerden hasar alırsa alır onun dışında onun kalibresinde veya ondan ileri bir K. Haki taşıyan biri zarar verebilir. Bunların dışında hasar almaz almıyorda zaten en fazla yorulur. Enerji stoğu biter.
Neye göre hasar almadı diyorsun? Kesici şeylerden niye hasar alıyor o zaman toon force dediğin kesici delici patlama ayırmaz.

Kaido son saldırısında magma ejderi oldu. Sıcaklığı ile eritecekti Luffy kral haki ve temassız ile korunmasa mesela.

Goroseiler'in ataklarından hasar alıyordu mesela. Seride dedigini destekler bir şey yok.

Ayrıca sadece k.haki taşıyan biri zarar verebilir dedin. Luffy Kizaru tarafından firlatildiktan sonra iki kere adanın kalkanindan geciyor. İkincisinde G5 formda olduğu belli ama yine de zarar aldığını söylüyor.

Seride tek torpili olmayan karakter Usopp. :D
O kadar şanssız ki burnunun uzunluğundan öpüşemiyor bile. :D
Umarım ölür, bizim böyle torpilsiz karakterlere ihtiyacımız yok. Bize torpilli karakter lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık