Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 15 27.8%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 7 13.0%
  • Ortalama

Kullanılan: 15 27.8%
  • Vasat

Kullanılan: 5 9.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 7.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 8 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    54
Bölümü okurken fena şaşırdım öyle böyle değil ne oldu bu bölümde bunlar niye normale döndü ne alaka adamların zaten işi bitmiş olmalıydı ben mi yanlış anladım ? Ulan Xebec o kadar işkenceyi boşa mı çekti?

Xebec fbsi bu seriyi ayakta tutabilirdi ama bu bolumden sonra Xebec simdi afedersiniz b*k yoluna gitmis dusuncesi olustu bende. Guzelim hikayeyi yerlerde suruklemeye devam ediyor Oda reis. Tek heyecanli yani Loki iken onu da mahvedecek gibi. Hayirlisi diyelim

Xebec flashbacki on numaraydı. Kötü olan kısmı b*k yoluna gitmiş olması . Ve birde Harald gibi bir adamın meyve yeni yemiş Loki'ye yenilmesi. Gerçi hybrid mod da acmamıstı. Düz Loki gücü + Ragnir ile tarumar etti babasını. Ki biz fb de gördük ki Xebec- Harald denk. En az Yonkou gücündeler , birbirleriyle yenişemiyorlar. Zoro- Sanji kadar aralarında ya fark vardır ya yoktur. Loki + Ragnir ile de o olayı da tarumar etti bence. Güç dengesini iyi işlemiyor, hikaye ne gerekiyorsa o. Ki Harald daha güçlüdür Loki karşısında. Hükümet köpekligi felan yaptı , korsan felan avlıyordu Xebec öldükten sonra, güçten de düşmemisti ve hala gençti.

Gelelim şimdi Shanks harbi Lokiyi durdurmuş olsun. Shanksın seviyesi ne ? Xebec- Harald üstü ? Haraldı yenen Lokiyi yenene ne denir ? Birde daha güçlü bir Loki üstelik. Denize açıldı meyvede ustalaştı felan. Güç dengesini bi ayarlayamadı gitti :D

Hocam az da olsa Haki bilmeleri gerekiyor. Yonkou tayfası bunlar. BB ile kapışacaklar , şovalyedir , hükümettir. Alet edevatla savaşsınlar ama haki de bilsinler bir zahmet. İyi seviye bilmelerine gerek yok. Giriş seviye en azından bilsinler. Ağır topları müttefikler halledecek zaten. Loki -Yamato- Momo gibi adamlar bizim tayfanın Monster triosu ( Zoro- Sanji - Jinbei) hariç belki onlardan bile fazla iş yapacaklar zaten. Ama giriş seviyesi de olsa Hakiyi uyandırmaları lazım. Oldukları ortamda haki havada uçuşuyor, bunlara sekip deyse açmaları lazım :oleyo2:
Kendi güçlerinde ustalaşmamışken üzerine haki vermez bence oda ki o taraklardada bezi yok tayfanın. Mesela franky daha yeni power aldı ve kendi vücudu üzerine. Bunlar daha tam değilken birde haki çok zor. Özellikleri geliştirilirse bayağı güçlü olurlar. Şövalye, gorosei gibilerle kapışacaklarını sanmam onlara h.haki lazım, luffy-zoro-sanji harici son savaşta loki, momo, yamato, dragon vb karakterlerden yardım alarak kapışmalarını bekliyorum. Bb tayfasındada herkesin haki kullanıcısı olduğunu sanmam ama tayfanın zayıflığı belirgin. En zayıf halkan kadar güçlüsün derler. En zayıfı tayfanın usopp ve van augur ile arasında dağlar var. Oda herkese power’ları kökleyecek artık.

xebec demekki kendi kafasını kesseydi kurtulacaktı etkiden.Şimdi burda imu nun birden fazla dönüştürmesini gördük.Acaba hepsinin tedavisi aynı yöntem olabilirmi?

Bölüm harikaydı Sanji çok güzel racon koydu şövalye Killinghama ve ardından gelen ifrit jambe concasse adete işin süsü oldu. :D
Bölümden sonraki ruh halim. :cool:

Bu mini devler normale dönmeye başladıklarına göre bunların totaline denk bir rakip çıkması gerekecek.
Loki ile şimdilik vedalaşalım, onu da hep birlikte öldürüp normale döndürecekler.

Bu mini devler normale dönmeye başladıklarına göre bunların totaline denk bir rakip çıkması gerekecek.
Loki ile şimdilik vedalaşalım, onu da hep birlikte öldürüp normale döndürecekler.
Ya da IM in gücünü göstermek için 1vs all yaptıracak. Sonuçta eski neslin en güçlü 6 adamı saldırdı gık demedi . Böyle birşey lazım bence. Yenilmezliğini, gücünü, korkutuculuğu göstermesi lazım. Domi domi nereye kadar anladık milleti birbirine kırdırtabiliyorsun. Farklı birşey göstermesi lazım. Ohaaa dedirtmesi lazım yoksa caydırıcılığı gözümde su an için çok çok fazla değil. Madara reis gibi 1vs all yapması lazım. RIP Uchiha Madara

Şu Usopp'un şaşkınlığı ve ağlaklığından gına geldi yemin ediyorum... Bilader Elbaph'tasınız, karşınızda İm ve kutsal şövalyeler var yeter anasını satayım ya bu heriften bi cacık olmayacak.

Bi de Elbaph Usopp'un arcı olacak deniyordu bu herife domi reversi yedirir ve o adanın altını üstüne getirirse gülmekten parçalara ayrılırım tam Oda'lık hareket çünkü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık