Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 18 21.2%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 17 20.0%
  • Ortalama

Kullanılan: 23 27.1%
  • Vasat

Kullanılan: 6 7.1%
  • Kötü

Kullanılan: 8 9.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 15.3%

• Kullanılan toplam oy
    85
Dalgamı geçiyorsun abi domi reverse yenilenme veriyormuş sen neyi gördün anlatırmısın?
Neyi mi gördüm ?

Yenilenme olunca bunu panel panel gösterdiğini gördüm Oda'nın.
Yenilenme olunca bunun efektini çizdiğini gördüm Oda'nın
Yenilenme olunca karakterlere bire bir kendi ağızlarından Oda'nın bunu söylettiğini gördüm.

Bunu bir kere de değil iki kere gördüm hem harald hem bu bölüm.

Şebek döüşünde panel panel yenilenme var mı ? Yok
Şebek dövüşünde yenilenme efekti var mı ? Yok
Şebek dövüşünde dövüşen karakterler yenilenmeden bahsetti mi ? Yok.

Kendi kendinizi inandırın da bu işe bizi bulaştırmayın Oda çok net bir şekilde kör göze parmak atarak yenilenmeyi gösteriyor, şebek dövüşünde tek bir panel yenilenme çizmemiş.

Adam oğullarına zarar gelsin istemiyor.Hem kendisi gereksiz çatışmalarda uzak durduğunu biliyoruz.Marco diyor zaten Oden'in öldüğünü o yıllar sonra öğrendiğimizi ve gitmemiz takdirde sayısız kayıp veririz diye.biliyoruz.Gitseydi senaryosunu açıkladım zaten.Gitseydi kısaca Kaidou ve WB kaybedeceklerdi.Wano ve Plüton Dünya Hükümet'in olucaktı.
Maalesef o işin hikayesi.Dediğim gibi teke tek diyebilirdi veya sorabilirdi ailesine ne yaptın diye.Ace bile gidebiliyor Wb gidemiyor daha doğrusu gitmiyor.Aynı Wb komple tayfasını ve ordusunu yok edilmenin kıyısına getiriyor Ace için.Çok saçma.

Neyi mi gördüm ?

Yenilenme olunca karakterlere bire bir kendi ağızlarından Oda'nın bunu söylettiğini gördüm.

Kendi kendinizi inandırın da bu işe bizi bulaştırmayın Oda çok net bir şekilde kör göze parmak atarak yenilenmeyi gösteriyor, şebek dövüşünde tek bir panel yenilenme çizmemiş.
Domi Revers etkisinde yenilenme var mı yok mu?Herkese var Xebec sana yok ayneeennnnn :hhh:

Neyi mi gördüm ?

1175. Bölümde Domi Reversiler nerde diyordun. Sana göre şu ana kadar yenilenme görmediğimiz için yenilenme yoktu. Xebec'i geç bu bölümdeki devlerde Dorry ve Brogy'de de yenilenme yok diyordun.

Bu bölüm yenilenmeyi gösterdi. Şimdi ise bu dediklerini unutmuş gibi yorum atıyon. Yanılmışım de usta korkma bir şey olmaz.

Dorry & Broggy'nin durumu Xebec'ten oldukça farklı.

1- Domi Reversi'ye girişlerindeki farkı diğer arkadaşlar da yazmış zaten, tekrara gerek yok.

2- Devamında da ciddi farklar var.

Dorry & Broggy ilk etapta IM'den git Jarul'u öldür komutunu alıyorlar ve bunu memnuniyetle yapacaklarını söyleyip ilerliyorlar.

Devamında Zoro'nun araya girmesi nedeniyle birbirlerini yaralıyorlar ve birden bire akılları yerine geliyor, yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüp IM'in emrine aykırı davranarak birbirlerini öldürmeye çalışıyorlar ve öldürünce de düzeliyorlar.

Xebec de ilk etapta IM'den git aileni öldür komutunu alınca memnuniyetle harekete geçiyor ancak sırasıyla Kaido-BM-WB karşısına çıkmasına rağmen aklı bir türlü yerine gelmiyor. Ne zaman ailesi kayboluyor, o zaman aklı yerine geliyor ancak IM'in emrine aykırı hiçbir harekette bulunamıyor. Tek yapabildiği ağlayıp beni öldürün diye içinden geçirmek oluyor.

Bu bölüm anlaşıldığı üzere Domi Reversiye maruz kalan kişi bir tür Naruto'daki Susanoo veya Attack on Titan devinin içine giriyor, Dorry & Broggy ve Xebec'in farkı ise Xebec tüm aşamalarda iradesiz bir kuklayken Dorry & Broggy 2. aşamada yani görevle araya biri girdiği anda akıllı bir deve dönüşüyor.

Özetle Domi Xebec'i değerlendirirken normal Xebec'in Domi hali olarak düşünmek açıkça hatalı bir çıkarım oluyor.

Dorry & Broggy'nin durumu Xebec'ten oldukça farklı.

1- Domi Reversi'ye girişlerindeki farkı diğer arkadaşlar da yazmış zaten, tekrara gerek yok.

2- Devamında da ciddi farklar var.

Dorry & Broggy ilk etapta IM'den git Jarul'u öldür komutunu alıyorlar ve bunu memnuniyetle yapacaklarını söyleyip ilerliyorlar.

Devamında Zoro'nun araya girmesi nedeniyle birbirlerini yaralıyorlar ve birden bire akılları yerine geliyor, yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüp IM'in emrine aykırı davranarak birbirlerini öldürmeye çalışıyorlar ve öldürünce de düzeliyorlar.

Xebec de ilk etapta IM'den git aileni öldür komutunu alınca memnuniyetle harekete geçiyor ancak sırasıyla Kaido-BM-WB karşısına çıkmasına rağmen aklı bir türlü yerine gelmiyor. Ne zaman ailesi kayboluyor, o zaman aklı yerine geliyor ancak IM'in emrine aykırı hiçbir harekette bulunamıyor. Tek yapabildiği ağlayıp beni öldürün diye içinden geçirmek oluyor.

Bu bölüm anlaşıldığı üzere Domi Reversiye maruz kalan kişi bir tür Naruto'daki Susanoo veya Attack on Titan devinin içine giriyor, Dorry & Broggy ve Xebec'in farkı ise Xebec tüm aşamalarda iradesiz bir kuklayken Dorry & Broggy 2. aşamada yani görevle araya biri girdiği anda akıllı bir deve dönüşüyor.

Özetle Domi Xebec'i değerlendirirken normal Xebec'in Domi hali olarak düşünmek açıkça hatalı bir çıkarım oluyor.
sen yazdığın şeyle kendinle çeliştiğinin farkındamısın normal xebeci değerlendirirken xebecin domi hali olduğunu düşünmemek ne demek kıvırmada çağ atladınız kimdi garpla rogerla dövüşen usopun domi halimi base xebece domi reverse yapıp güç veriyor tekniğin getirilerinide gördük aklını bulandırıyor kötü adam yapıyor ve gcünü arttırıyor ikinizde farklı manga serisi çıkartıyorsunuz galiba onun için ayrı konu açmanızı rica edicem
Neyi mi gördüm ?

kıvırmaya devam elbafta belli olur diyordun belli oldu uydur bahaneni şimdi ne diyeyim.

sen yazdığın şeyle kendinle çeliştiğinin farkındamısın normal xebeci değerlendirirken xebecin domi hali olduğunu düşünmemek ne demek kıvırmada çağ atladınız kimdi garpla rogerla dövüşen usopun domi halimi base xebece domi reverse yapıp güç veriyor tekniğin getirilerinide gördük aklını bulandırıyor kötü adam yapıyor ve gcünü arttırıyor ikinizde farklı manga serisi çıkartıyorsunuz galiba onun için ayrı konu açmanızı rica edicem

kıvırmaya devam elbafta belli olur diyordun belli oldu uydur bahaneni şimdi ne diyeyim.
Ortada çelişki falan yok.

1- Gerek Domi'ye giriş gerekse Domi'deyken akıl ve irade yetenekleri konusunda Dorry & Broggy'nin durumuyla Xebec'in durumu açıkça farklı.

2- Domi Xebec dediğin akılsız kukla, normal Xebec'in kendine ait 1 tane bile tekniğini yapamıyor, ne kılıç tekniği var, ne isimli saldırı var, ne iradeyle savaşma var, ne saldırıyı dodgelama ne sıyrılma ne karşı saldırı yapma, hiçbirisi yok.

Netice olarak normal Xebec, Dorry & Broggy gibi bir Domi'ye dönüşmüş değil. Dönüşümü ve sonuçları tamamen farklı.

Güç seviyesi olarak şöyle olurdu ;

Dorry & Broggy model Domi Xebec > normal Xebec > TVdeki akılsız kukla Domi Xebec

Roger ve Garp'ı öveceğiz diye at gözlüğünü de çıkarıp kör moda bağladınız iyice. :)

1- Gerek Domi'ye giriş gerekse Domi'deyken akıl ve irade yetenekleri konusunda Dorry & Broggy'nin durumuyla Xebec'in durumu açıkça farklı.

2- Domi Xebec dediğin akılsız kukla, normal Xebec'in kendine ait 1 tane bile tekniğini yapamıyor, ne kılıç tekniği var, ne isimli saldırı var, ne iradeyle savaşma var, ne saldırıyı dodgelama ne sıyrılma ne karşı saldırı yapma, hiçbirisi yok.

Netice olarak normal Xebec, Dorry & Broggy gibi bir Domi'ye dönüşmüş değil. Dönüşümü ve sonuçları tamamen farklı.

Dorry & Broggy model Domi Xebec > normal Xebec > TVdeki akılsız kukla Domi Xebec

Roger ve Garp'ı öveceğiz diye at gözlüğünü de çıkarıp kör moda bağladınız iyice. :)
domı reverse ek güç veriyormu? veriyor her anlamda + rejenarasyon

xebec senin dediğin kadar aptal ama acoc kullanıyor bunun için zaten battle ıq gerekir

xebecin 1 tane kılıç tekniği var ve bunu kullanmadı sadece bunun dışında güçlenmiş hakisi ve fiziksel yetenekleri ile savaştı

im xebecin duygularını bulandırıordu sadece haralda yaptığı gibi düşünceleriyle oynuyor roxu aptal yapmıyor

xebec en başta uzun süre direniyor zaten kral hakisi kullanarak

domi xebec>>>>>>>>tv xebec

dorry brogy model denen bişiy yok ikiside aynı teknik birinde im bizzat temasta bulunuyor :)

Kral hakiyi nasıl kullanıyor? Normal Xebec'in kaç tekniğini gördün?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık