Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Demediler. Orada ikisi de davul sesini duyduğu için Joy Boy'u anımsıyorlar. Ama Luffy'nin JoyBoy olmadığının bilincindeler.
Çok komik şeylere tutunuyorsun

Aang'a Roku mu diyorlar kyoshi mi ? Daha biraz önce yazdım kimse Naruto'ya da Hashirama demiyor. Hatta bu karakterlerle luffy nika benzerliğini kıyaslarsak nika ve luffy benzetmesi çok daha ağır yapıldı seride xD

Hayatında başka seri mi izlemedin yoksa fanlıkta sınırları mı zorluyorsun bilemiyorum artık :ehe:

Nika= Gittiği yerleri özgürleştirip gülücük saçan savaşçı
Luffy= aynısı
Joyboy = aynısı

Yani aşağı yukarı ne olduğu belli de ben kabul etmeyecem diye inat edene de yapacak bir şey yok.

Çok komik şeylere tutunuyorsun

Aang'a Roku mu diyorlar kyoshi mi ? Daha biraz önce yazdım kimse Naruto'ya da Hashirama demiyor. Hatta bu karakterlerle luffy nika benzerliğini kıyaslarsak nika ve luffy benzetmesi çok daha ağır yapıldı seride xD

Hayatında başka seri mi izlemedin yoksa fanlıkta sınırları mı zorluyorsun bilemiyorum artık :ehe:

Nika= Gittiği yerleri özgürleştirip gülücük saçan savaşçı
Luffy= aynısı
Joyboy = aynısı

Yani aşağı yukarı ne olduğu belli de ben kabul etmeyecem diye inat edene de yapacak bir şey yok.
Bahsettiğin serilerde reenkarnasyon olayı zaten açıkca söyleniyor. Avatar serisini bilmiyorum onun için de zaten tam reenkarnasyon değil gibi dediler. Naruto serisindeki reenkarnasyon bile başka serilerdeki reenkarnasyona benzemiyor. Karakterlerin kişilikleri felan farklıydı. Bu Webtoon'larda işlenen reenkarnasyona bakıyorsun olduğu gibi eski hayatının bilinciyle karakterler reenkarne oluyor.

One Piece'de ise bunların hiçbiri yok. Mangaka zaten reenkarnosyandan resmi olarak hiç bahsetmedi. JoyBoy olayını da her defasında açıklıyor. Nika meyvesinin de kökenini bilmiyoruz. İlk Nika böyle miydi? JoyBoy sayesinde mi Nika böyle bilinir oldu. Nika'yı Yıkım Tanrısı olarak söyleyenler de var. Özgürlük getirecek diyen de var dünyayı yıkacak diyenler de var. Oda bunu senin anlattığın gibi anlatmıyor.

Sen inadına Nika'nın karakterini aldılar muhabbeti yapıyon. Ama uyan kardeşim yok öyle bir şey.

Luffy'nin şu an en çok merak edilen durumu bahsedilmeyen hayali. Ama bu hayalin de aynısını Roger düşlüyormuş. Roger Nika meyvesini mi yemişti? Seri başından beri anlatılan şey ise aktarılan irade muhabbeti. Onun da meyveyle aktarılmadığını gördük zaten.

İnat olmuşsunuz seriyi kötüleyeceğiz milleti darlayacağız diye aynı muhabbetler. Boş işler usta.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık