Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Seri Luffy ve yancılarından çıktı. Nika ve yancılarını okuyoruz artık.

Luffy, Zoro, Sanji ve tayfa çöp oldu artık. Adam orada gezegen boyutunda Ejderha'ya dönüşmüş, Luffy Zoro'yu diken kesti diye övüyor, küçüklüğe bak artık.

Bana ne olum adamın cinsel olayından sen gay diyorsan gay olsun seni mi kıracaz bana roger ve garp baya gay geldi öyle anırmalar falan roger garp diye vesaire xD

Dominant erkek luffy'in de gay olabilir bu arada bence sen bu toplara girme :ehe:
Bence de karakterlerin cinsel yönelimlerinden başka tartışacak daha kritik olaylar var.

Bana ne olum adamın cinsel olayından sen gay diyorsan gay olsun seni mi kıracaz bana roger ve garp baya gay geldi öyle anırmalar falan roger garp diye vesaire xD

Dominant erkek luffy'in de gay olabilir bu arada bence sen bu toplara girme :ehe:
Yine argümanlardan hiçbir şey anlamamışsın.

Ben WB gay demiyorum. Ben sana her söyleyenin lafına bakmam diyorum. Örnek olarak da WB gay mi diye konu açılmış onu veriyorum.

Usta orucu açmadın herhalde hala.

Yine argümanlardan hiçbir şey anlamamışsın.

Ben WB gay demiyorum. Ben sana her söyleyenin lafına bakmam diyorum. Örnek olarak da WB gay mi diye konu açılmış onu veriyorum.

Usta orucu açmadın herhalde hala.
Ya sen dominant dedin Luffy'e ben de orada konu başlığı attım her dövüşte üç beş kere kaybediyor diye ele ayağa düşmüş diyorum.

Sen de gittin Wb gay mi diye reditte sormuşlar yazmışsın redite şimdi girsem bütün karakterler gay olurlar xD

Senin luffy'e dominant falan demen çok komik bir kere haa kabul etmiyeceksin tabi bunu da ama öyle yani yani komik bir iddia.

Ya sen dominant dedin Luffy'e ben de orada konu başlığı attım her dövüşte üç beş kere kaybediyor diye ele ayağa düşmüş diyorum.

Sen de gittin Wb gay mi diye reditte sormuşlar yazmışsın redite şimdi girsem bütün karakterler gay olurlar xD

Senin luffy'e dominant falan demen çok komik bir kere haa kabul etmiyeceksin tabi bunu da ama öyle yani yani komik bir iddia.
Örnek verilen serideki ana karakterin durumunu biliyor musun?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık