Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Nika’nin pek bi olayi yokmus ya hocam Im bunu eze eze yenmis iste. Harley’de gordugumuz gibi anormalilerle dolu bir orduya karsilik Im ve 20 kral birlikte savasmis ve yenmisler
Joyboy'un hakisinden korkan birisinin ondan güçlü olduğunu düşünmüyorum.Hem ripley o çizimlerin bir çocuğun hayali olduğunu söylemişti.O çizimler geleceği bile gösteriyor olabilir.

İlk sayfalarda bir arkadaş yazmıştı. Meyveleri iki taraf üretmiş olabilir mantıklı gelmişti bana. IM - Nidghoog aynı tarafta, dünyayı ele geçirme peşinde. Düşmanları da Nika- Dünya yılanını yarattılar. 2 vs 2 yani. Daha sonra Antik silahlarda da 2 ye 1 gibi bir durum olup yenildi Nika tarafı da olabilir. Düşüncene saygı duyuyorum bu arada dostum. Şu an geçmişteki hikayeyi fena halde merak ediyorum açıkçası :D Ama Nidgohh belli ki IM tarafındaydı. Artık Luffy tarafında olacak ve güç oyunu yön değiştirecek gibi. Luffy- Zoro olayı bitiyor artık Luffy- Loki kanka gibi didişiler iki tanrı olarak , zaten geçmişte cok didişmişler :D
Niddhog’un eski kullanicisi Im’in yandaslarindan biridir muhtemelen en mantikli dusunce boyle olmali. O meyve naail oldu da Elbaf’a geldi orasi karisik

Niddhog’un eski kullanicisi Im’in yandaslarindan biridir muhtemelen en mantikli dusunce boyle olmali. O meyve naail oldu da Elbaf’a geldi orasi karisik
Onu da gidip One Piece ile açıklar. Kıtalar birdi , savaş sonu dünya bu şeklini aldı savaşın şiddetinden dolayı diyecek. O yüzden bulamıyorlar One Piece adasını ,tanrı meyvelerini, Antik silahları. Bir taraf kazanmış ama kıran kırana geçmiş savaş belli yani.

Nidgohh bu arada IM 'in yandaşı ise ölümsüzdür. Belliki savaşta bunu öldürdüler, bulamadılar sonrasında. Nidghoog ayarı Dünya Yılanı yükleniyor

Naruto ile alakası yok. Burada ortak olan şey kullandıkları meyveler. Meyvelerinden sadece bir kez yenmediğini biliyorduk zaten. Teach zaten Davy Jones soyundan geliyor. Luffy'nin şu an Nika ile bir ilişkisi yok. Zoro da Ryuma'nın soyundan geliyor. Naruto'daki gibi reenkarne olayına girmedi Oda. Bunu oradaki gibi resmi olarak belirtmedi. Naruto'da hikaye bunun üstüne kurguluydu zaten.

Naruto, Toriko gibi leşlerle kıyaslamayalım lütfen.:D

Reiper da gelmiş OP'a vuruyor. Toriko'nun anası zirve. Babası serinin tanrısı olarak gözüken tip. Hocası serinin en güçlü karakteri İchiryu. İkizi desen ayrı. Hocasının kardeşleriyle arası iyi. Aşçısı serinin potansiyel en iyi aşçısı felan. Kendisinin içinde 3 canavar var. Beyaz desen serinin en güçlüsüydü.
Toriko seriye İnsan Dünyası olarak bilinen dünyanın En Potansiyellilerinden ve Süperstarları denilebilecek Dört Kutsal Kraldan biri olarak giriyor.

Luffy ise burnunu oyan pasaklı kendi dünyasında bir hiç olan bir köylü çocuğu.

Fıkra bu kadar :)

Toriko seriye İnsan Dünyası olarak bilinen dünyanın En Potansiyellilerinden ve Süperstarları denilebilecek Dört Kutsal Kraldan biri olarak giriyor.

Luffy ise burnunu oyan pasaklı kendi dünyasında bir hiç olan bir köylü çocuğu.

Fıkra bu kadar :)
Ne açıklamış oldun şimdi? Toriko'nun sahip olduğu bağlantılar mı gitti? Ana Baba Arkadaş Usta Aşçısı İçindeki hücresine kadar her şeyi saydım sana.:D

Sahip olduğu Evcil Hayvanı bile 8 Kral'dan biri olacak ilerde.:D

Boş laflar boş argümanlar. :D Ayrıca en büyük düşmanını da kankası yapıyor. Düğününe davet ediyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık