Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Yorum değil aslında, Eiichiro Oda geçmişte kendisi söylemişti galiba. Tam hatırlamıyorum tekrar araştırmak gerek.
Kendisi serideki hikayeye müdahale edeceği zaman bunu Shanks ile yapıyormuş ve kendisini temsilen Shanks karakterine benzetiyormuş.
Örneğin Marineford savaşı çıkmaza girmişti, Eiichiro Oda nasıl bitireceğini bilmediği için Shanks'i getirmiş vb.
Kidd gibi korsanları da muhtemelen piyasadan çekmek ve savaşta olacak ana kadroyu bırakmak da Shanks'e nasip oldu.

Özetle hikayeyi başlatan Shanks'di. Bitiren de Shanks olacak sanırım. Shanks öldüğünde şu ana kadar okuduğumuz hikaye biter ve tamamen başka bir hikaye başlar.
Shanks Nika’dan daha onemli bence :hhh:

Shanks Nika’dan daha onemli bence :hhh:
Shanks Luffy'e Roger'in mirasını devretti. Ama Joyboy ve Nika'nın mirası hala duruyor. Muhtemelen Blackbeard Shanks'i öldürdüğünde Davy D Jones - Joyboy olayı tekrar yaşanacak. Başka hikayeden kastım buydu. Tabi ABD - İran savaşının küresele yayılması ve dünya savaşı çıkması durumunda neler olur bilemeyiz. Zaten adam daha fazla çizmemek için fırsat kolluyor. Finali görecek miyiz emin değilim. Şu an Trump Nika'dan da Shanks'den de daha önemli. :D

O zaman bu tayfa yonkou tayfasi degil Luffy de yonkou seviyesinde degil sanirim. Zaten artik Nika asagi Nika yukari diyorlar baska bisi demiyorlar. Jarul dedem Luffy’i gorunce bisi hatirlamiyorken Nika’yi gorunce vay anam vay babam diye hikaye anlatiyor
Luffy bir imparator.İmparator olma şartları yeni dünyada bir adaların olacak.Korkunç bir şöhrete sahip olacaksın.Kutsal şövalyeler Luffy'yi kışkırtmak istemiyorlar meselaÇünkü bir imparator.Luffy şuan ki imparatorlardan ikinci sırada.Nika mevzusuna geleceksek.Elbaf Nika inancına sahip bir yer o yüzden sıkça duymamız ve Luffy''ye Nika olarak seslenmeleri normal.Zaten Nika'yı Elbaf'taki devler ve köle olan insanlar tanıyor genelde.

Çok komik şeylere tutunuyorsun

Aang'a Roku mu diyorlar kyoshi mi ? Daha biraz önce yazdım kimse Naruto'ya da Hashirama demiyor. Hatta bu karakterlerle luffy nika benzerliğini kıyaslarsak nika ve luffy benzetmesi çok daha ağır yapıldı seride xD

Hayatında başka seri mi izlemedin yoksa fanlıkta sınırları mı zorluyorsun bilemiyorum artık :ehe:

Nika= Gittiği yerleri özgürleştirip gülücük saçan savaşçı
Luffy= aynısı
Joyboy = aynısı

Yani aşağı yukarı ne olduğu belli de ben kabul etmeyecem diye inat edene de yapacak bir şey yok.
Avatarların hepsine avatar denmiyor mu? Girdikleri mod zaten avatar modu.Üstelik bu avatar olanlar avatar olduklarını biliyorlar tam hatırlamıyorum ama galiba her yüzyıl bir avatar oluyordu bunların her biri farklı kişilikte ama tüm avatarlar birbirine bağlı, normal halleri var ve avatar modlarının farkındalar.Luffy ile ne alakası var anlamadım?Üstelik kimse kimsenin farkında değil burada ne meyve kullanıcısı farkında ne onları bilen farkında.Biri Nika diyor biri Joyboy aa ben seni Joyboy sandım diyor yokmuşsun diyor diğeri ben Nikayım aa değilmişim diyor Luffy Nika kim diyor:hhh:

Shanks Luffy'e Roger'in mirasını devretti. Ama Joyboy ve Nika'nın mirası hala duruyor. Muhtemelen Blackbeard Shanks'i öldürdüğünde Davy D Jones - Joyboy olayı tekrar yaşanacak. Başka hikayeden kastım buydu. Tabi ABD - İran savaşının küresele yayılması ve dünya savaşı çıkması durumunda neler olur bilemeyiz. Zaten adam daha fazla çizmemek için fırsat kolluyor. Finali görecek miyiz emin değilim. Şu an Trump Nika'dan da Shanks'den de daha önemli. :D
Bana nedense Shanks yine İmu'nun kontrolüne geçecek gibi geliyor. Elinin kopmasıyla da kurtaramayacak kendini. Ölümü de luffy belki luffy + loki tarafından Xebec ve Harald gibi olacak gibi geliyor.

Bana nedense Shanks yine İmu'nun kontrolüne geçecek gibi geliyor. Elinin kopmasıyla da kurtaramayacak kendini. Ölümü de luffy belki luffy + loki tarafından Xebec ve Harald gibi olacak gibi geliyor.
Şu anki elimizde olan bilgilere göre Shanks ölümsüzlük mührüne sahip değil. Bu mühre sahip olsaydı dünyanın her yerinde Imu onunla konuşabilirdi.
Sahip olduğu ve kaybettiği mühürden bahsederken de belli bir menzili var, o menzil içindeyken Imu'nun talimatlarını duyduğunu söylemişti.
Şu Gorosei ile konuşan kişi Shamrock değil de Shanks ise (Animede VA Shanks'e ait, Shamrock'a değil) ve oraya rahatça gidip, rahatça çıktıysa mührün etkisinde değildir.
Yani gerçekten de mühür kolla birlikte gitmişe benziyor.

Hadi domi reversi'ye maruz kaldı diyelim, doğduğu yer God Valley, yok edildi. Orada domi-reversi yiyemez.
Domi reversi için baba ocağı gerekiyorsa işte o zaman Shanks Mariejois'de domi reversiye maruz kalabilir ve kontrolü Imu'ya geçebilir.
Yani babası yüzünden kontrol edildi edildi, edilemedi daha da edilemez. Shanks'in fişini Blackbeard çekecek büyük ihtimal.

Şu anki elimizde olan bilgilere göre Shanks ölümsüzlük mührüne sahip değil. Bu mühre sahip olsaydı dünyanın her yerinde Imu onunla konuşabilirdi.
Sahip olduğu ve kaybettiği mühürden bahsederken de belli bir menzili var, o menzil içindeyken Imu'nun talimatlarını duyduğunu söylemişti.
Şu Gorosei ile konuşan kişi Shamrock değil de Shanks ise (Animede VA Shanks'e ait, Shamrock'a değil) ve oraya rahatça gidip, rahatça çıktıysa mührün etkisinde değildir.
Yani gerçekten de mühür kolla birlikte gitmişe benziyor.

Hadi domi reversi'ye maruz kaldı diyelim, doğduğu yer God Valley, yok edildi. Orada domi-reversi yiyemez.
Domi reversi için baba ocağı gerekiyorsa işte o zaman Shanks Mariejois'de domi reversiye maruz kalabilir ve kontrolü Imu'ya geçebilir.
Yani babası yüzünden kontrol edildi edildi, edilemedi daha da edilemez. Shanks'in fişini Blackbeard çekecek büyük ihtimal.
Blackbeard ile Dragon’un karsilasmasini cok merak ediyorum. Gerci haberlerde. posterlerden vesaire gormustur ama hatirlamiyor da olabilir. Dragon da hatirlamaz bence

Seri 1000 bölümü aştıktan sonra 3 tane aşırı önemli kilit kişi dahil oldu. Davy Jones, Nika, Nidhogg. Bu ucuz yazarlıktır. Finali kendi karakterlerinle dizayn edemeyip araya olmayan karakterler eklemek yakışmıyor.
''1000 bölüm sürdü anca buralara gelmesi'' gibi bir mantıkla yaklaşanlar varsa, Oda'nın olayı zaten gizem yaratmayı sürdürmek. Onu açmaya başladı ki yine tutam tutam veriyor. Robin'in tayfaya bugüne kadar okuduğu poneglifler ve bildiği bilgileri filan zaten tayfaya katıldığı 2. veya 3. gün filan vermesi ve bizim de okumamız gerekirdi, normal şartlarda. Ama One Piece böyle değil işte.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık