Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 55 50.5%
  • Gideri var.

Kullanılan: 31 28.4%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 17 15.6%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 6 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    109
Summers'ın yediği tekten sonra. Bölüm bossumuz Loki olacak sanırım. Domi reverse ile tayfayla kapışır tayfa normale döndürür bla bla.
Kara Nika başka biri değildir. Bir p-up daha gelir. Şu anki Nika base form savaş formu değil. Muhtemel kara formu savaş formu çıkacak. Luffy'in sinirlendiğindeki ciddiyeti Nika'da kararma olarak tezahür edecektir.
imu meyvelerden ismiyle ve şahıs olarak bahsediyor. Meyvelere karşı bir garezi var. Ana hikaye buraya bağlanacak bir şekilde. Özellikle de mitolojik olanlardan ismiyle bahsediyor. Nika, Nidhogg

Kara Nika olayı diye bir şey olabilir ya. Luffy’nin, Balıkadam Adası’nı yok edeceği gerçeğini unutmamak lazım. Bizim Luffy şuanda nasıl ki her şeye gülüyor, bulunduğu ortama neşe saçıp o ortamda kurtuluş savaşçısı rolünü üstleniyorsa belki de uyanışın ikinci versiyonunda her şeye sinirlenen, bulunduğu ortama korku salıp o ortamı yıkıma uğratan bir kaos savaşçısı rolünü üstlendiği meyve uyanışının ikinci bir versiyonunu görebiliriz.

Ha Oda bu uyanışı neye bağlar bilmiyorum. Belki tayfa içindeki birinin gözleri önünde ölmesi ikinci uyanışı -Kara Nika’yı- açmasına neden olabilir.

Ni D Hogg = Nidhogg olabilir mi?
Ya tutarsa hesabı 🤔
X D Rake o zaman abi :D Canavarın adı o çıkmaz ondan bişi...

Biri IMU dark nika olabilir demiş kesin o çıkma ihtimali var ya da o da insanlığı manipule etmek adına 5000 yıl önce ki nika olaylarını kendine varsayım yaparak işte Nika benim yıkım tanrısıyım gibi şeyler çıkarıp herkesi ve hikayeleri baştan yazdırıp bir manipulasyon da yapmış olabilir de. Ama İMU'nun dönüşümünü gördük zaten o nedenle o çıkmama olasılığı %90 denebilir. Belki onun yarattığı birşey olabilir bak ona birşey diyemem... Ama çok da mühim birşey değil bana göre.

Şimdi beklediğim şey IMU bu kızın bedeninden çıkacak mı? Yoksa o bedendeyken biraz savaşıp veya konuşup mu bedenden çıkacak onu merak ediyorum. Bedenden çıkınca Brook bu kızı uyandırabilecek mi? Düşünsenize tayfaya artık Gunko gelmiş. Tam ters köşe... Gunko'lu bir tayfa epik bir güç demek. Ama şimdi sODA onu da Jinbe gibi yapar Usopp a dönüştürür.

Bu mühürü kırmanın yolu o kolu kesmekle de fayda etmiyor derin mühürden öütürü eğer yolu bulunamıyorsa ölümü gerekir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık