Çünkü sonradan aklına geldi bunu yapmak .Yahu madem öyle goroseiler neden abuk subuk tepkiler veriyorlar sanki sizin yanınıza gelmesi garip birşeymiş gibi
muhtemelen Kaidoyu da MF’e gelmesin diye durduran da Shamrock çıkacak .
Çünkü sonradan aklına geldi bunu yapmak .Yahu madem öyle goroseiler neden abuk subuk tepkiler veriyorlar sanki sizin yanınıza gelmesi garip birşeymiş gibi
O zaman Kaido bir Xebec değil diyebilir miyiz ? Çünkü yoldan geçerken Garling tekliyor devam ediyordu reis. Kaido ya - yazdıÇünkü sonradan aklına geldi bunu yapmak .
muhtemelen Kaidoyu da MF’e gelmesin diye durduran da Shamrock çıkacak .

Abuk sabuk tepki vermiyorlar ki.Sadece şunu söylüyorlar:Yahu madem öyle goroseiler neden abuk subuk tepkiler veriyorlar sanki sizin yanınıza gelmesi garip birşeymiş gibi
Luffy arkadaşı ölünce mal mal düşünceler mi hayal ediyor. O zaman ben luffy’nin beyin loblarını kovalayım.Gear 5 formu kişinin hayal gücüyle çalışan bir özellik.Yaptığı şeyler Luffy'nin kafasındaki saçma sapan düşüncelerden geliyor.Diğer bir deyişle Luffy Gear 5'de de aynı.
Şunu söylemeyi unuttum.Luffy Gear 5 deyken dünyayı farklı görmesi de var.Vegapunk kısmını diyorsan ağa orada vurulduğunu sonradan öğreniyor.Luffy arkadaşı ölünce mal mal düşünceler mi hayal ediyor. O zaman ben luffy’nin beyin loblarını kovalayım.