Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Önümüzdeki SBS, hayran sorusu:

One Piece hayranı, ismini vermek istemeyen Loki fanı:
- Oda-senpaaiii, Loki biliyorsuunn çook büyük. Bu s*çınca ne oluyor, nereye koyuyolar?
+ Hmm.. beni yakaladın.. düşünmemiştim.. sanırım devasa bir ada oluyor.
Aman Ejderha formunda sıçarsa dünyada yaşam bitebilir :D

Zuneshanın 10 katı vardır bence madem Oda bir şey söylemiyor atış serbest o zaman

Boyut konusunda soru işaretlerini gideriyoruz. Reddit'te şöyle bir yorum gördüm;
"Loki Zunisha'nın gözü büyüklüğünde, Dragur Zunisha'nın kafası büyüklüğünde"

Loki'nin 1171. Bölümün sonunda biçtiği iskelet Draugr bu bölümde hemen hemen Lütfü'nün dev hali kadar çizilmiş. Loki'nin boynuzu Lütfü'nün 3 katıysa kafası rahat 10 katı vardır. Belki 15'te olabilir.

Yani tahminin çok uçuk değil

Boyut konusunda soru işaretlerini gideriyoruz. Reddit'te şöyle bir yorum gördüm;
"Loki Zunisha'nın gözü büyüklüğünde, Dragur Zunisha'nın kafası büyüklüğünde"

Loki'nin 1171. Bölümün sonunda biçtiği iskelet Draugr bu bölümde hemen hemen Lütfü'nün dev hali kadar çizilmiş. Loki'nin boynuzu Lütfü'nün 3 katıysa kafası rahat 10 katı vardır. Belki 15'te olabilir.

Yani tahminin çok uçuk değil
Loki Draugr a saldırdığında onun boynuzu kadardı. Şu görsele bakınca Draugr boynuzundan bile küçük kalmış zaten savrulmuş Rüya yaratıkları sağ sola görüyorsun. Luffy demek ki Normal Loki'den bile büyük olmuş demek bu... Luffy şuan Draugr kadar olmuş resmen...

Ama bu çizim cidden yanlış çıkacak ben diyeyim diğer bölümlerde kesinlikle farka şaşıracağız. Ayrıca dediğim gibi İnek kafalı ejderha yapmış.

Sevimli İnek başlı Ejderha Loki... Normal hali daha ürkütücü...

Loki Draugr a saldırdığında onun boynuzu kadardı. Şu görsele bakınca Draugr boynuzundan bile küçük kalmış zaten savrulmuş Rüya yaratıkları sağ sola görüyorsun. Luffy demek ki Normal Loki'den bile büyük olmuş demek bu... Luffy şuan Draugr kadar olmuş resmen...

Ama bu çizim cidden yanlış çıkacak ben diyeyim diğer bölümlerde kesinlikle farka şaşıracağız. Ayrıca dediğim gibi İnek kafalı ejderha yapmış.

Sevimli İnek başlı Ejderha Loki... Normal hali daha ürkütücü...
O zaman sincap da mı luffy kadar? Bence luffy ve sincap gözüksün diye o kadar büyük çizmiş.

King'in meyvesinin bi üst modeli gibi duruyor. Tam ejderha değil. Kanatlar, gövde ve bacaklar Pteranodon, kafa ejderha kurt karışımı bir şey.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık