Loki 7 sene bağlı şekilde oturdu wb öleli 2 sene oluyor olay lokinin ünvanı ne zaman aldığı oturduğu yerden alması lazım wb den sonra alması için bu ünvanı buda mantıklı değil doğal olarak.
Şimdi elbaftaki zaman ile dış dünyada dönen zaman kavramından farklı olduğu söylenmişti sanırım. Lokinin geçmiş zamanda günü kurtardığını Shanks ve Gaban da biliyor. Ama gaban salınmasını isteyip istemediği ve iyi düşünmesi konusunda Luffleri uyarıyor ve hatta Luffye test bile yapıyor. Bana kalırsa Shanksın tek başına Lokiyi harcayıp bağlayacak gücü olduğunu düşünmüyorum. Ya dostane yaklaşıp kairosekiyi kendisine taktı ve etkisiz hale getirdi ya da Loki ile Nikanın gelişini beklemesi konusunda anlaşmaya varıp oyun kurdular. Şimdi diyeceksiniz 7 yıl önce Luffy daha denize açılmadı diye ama bu 7 yıl Elbafın 7 yılı olabilir. Burada zaman dışarda ki zamana göre hızlı akıyordu. Ama bana kalırsa ilk ihtimali Shanksın dostane yaklaşıp kelepçe takmasını daha mantıklı buluyorum ki sanırım shanks hakkında pek de olumlu konuşmadı Loki. Sevmiyordu sanki. Üzerinden baya bölüm geçtiği için tam hatırlayamıyorum çünkü.
Son düzenleme: