Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Dragon Fırtına yada Su meyvesi gibi yüksek ihtimal. Loki de Ejderha formu olması Kaido ile tanışık olabileceklerine gönderme olabilir. Kaido da çok net Haraldın. Üvey kardeşler zaten. Loki Shanksdan sonra aktif en güçlü karakter olabilir. Yonkou falanken Kaido dan 0.5-1 tık daha güçlüymüştür. zincirliyken yeteneği köreldiği için Kaido geçmiştir fakat Kaido yenildiği için önüne geçer yine.

Son düzenleme:
Bence Elbafta da Hasır Şapka Büyük filosu kurulur gibi. Devlere yönelik. Kaptanının Loki olduğu bir tayfa. Cavendish ve Bartonunkileri Beckmann biçti. Lokinin güç skalası bence Mihawk ile eşittir. Şu an için Shanks-Mihawk eşittir Loki-Akainu-Karasakal-Luffy. Dragon,Gorosei ve İmuyu saymazsak.

Son düzenleme:
Loki bekledigim gibi Nidhoggr cikacak verilen referanslar onu gosteriyor. Oda’nin Iskandinav mitolojisini birebir kopyaladigini dusunmuyorum cunku Loki’deki meyve Nidhoggr cikarsa karakteriyle tam tersi hikayesi olan bir meyve olacak ama cok yakisir bence. Mitolojide bu ejderha oldukca saglam ve cogu kisinin tirstigi bir canavar.

Aklimdaki tek soru Shanks bunu nasil yakaladi da zincire bagladi? Shanks’in icten ice gizli bir meyve kullanicisi oldugu ihtimalini dusunmuyor degilim bu evrende her seyin antisi olduguna gore belki de suda yuzebilen bir seytan meyvesi kullanicisi da olabilir Shanks

Sommers tam Usopp un dövüşeceği bir tip yemin ediyorum, bak bu bölüm aşırı yüksek bende, formunu merak ettim. Meyvesini de açıklasana be adam ddjjdjdj
Aslında killigham tam rakibi, korkuyu kullanıyor. Usopp ise korkağın teki ve cesur olmak istiyor. Al sana rakip. Tek değil diğer tayfa üyeleriyle birliktede kapışabilirler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık