Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Loki, kaido öldüğü için dünyanın en güçlüsü konumunda olabilir şuan.
Loki'yi hapseden ve Kaidou ve Bigmom ile kapışan Kid'e tek atan Shanks şuan en güçlü.Bazılarımız savunmasız falan diyordu ona şöyle cevap vereyim.Shanks Kid'e değil değil silahına saldırdı orada çıkan kral haki kesikler kid ve killer'ı bitirdi.Buradam Shanks'ın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.

Ben asıl loki’nin hedefi ne onu merak ediyorum. Kurguda hiç bir şekilde buna değinilmedi. Çocukluk desen yok. Gençken idol aldığı adam öldürülüyor. Üstüne yetişkin olduğunda da ülkenin efsane şeytan meyvesini yiyip babasını öldürmek zorunda kalıyor. Ek olarak biyolojik annesi tarafından reddedilirken, üvey annesi tarafından sevilmiş ve bunun için bir köyü yerle bir etmiş birisi.

Hadi xebec’in iradesi bunda olsun diyelim peki böyle bir karakter denize açılmak için niye babasını öldürdükten sonra karar veriyor ?

Meyve konusunda 50 kere yazıyorum. Leviathan çıkacak

Loki'yi hapseden ve Kaidou ve Bigmom ile kapışan Kid'e tek atan Shanks şuan en güçlü.Bazılarımız savunmasız falan diyordu ona şöyle cevap vereyim.Shanks Kid'e değil değil silahına saldırdı orada çıkan kral haki kesikler kid ve killer'ı bitirdi.Buradam Shanks'ın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Shanksın lokiyi adil şekilde yendiğini düşünmek hayal ürünü zaten elbaf girişi tüm devlerin lokiye daldığı söyleniyor 1 v 1 lik durum yok.

Kide gelirsek silahındaki patlama kidi vuruyor killerda o patlamadan etkileniyor ve shanks kidi ofguard yakalıyor kid saldırısını yoğunlaştırırken yakalanıyor.

Loki için sanırım dünyanın en güçlüsü denilmiş . İnsan veya yaratık değil direkt en güçlüsü . Çok tuhaf ilk kez bu şekilde genel bir ünvan gördük

Ben asıl loki’nin hedefi ne onu merak ediyorum. Kurguda hiç bir şekilde buna değinilmedi. Çocukluk desen yok. Gençken idol aldığı adam öldürülüyor. Üstüne yetişkin olduğunda da ülkenin efsane şeytan meyvesini yiyip babasını öldürmek zorunda kalıyor. Ek olarak biyolojik annesi tarafından reddedilirken, üvey annesi tarafından sevilmiş ve bunun için bir köyü yerle bir etmiş birisi.

Hadi xebec’in iradesi bunda olsun diyelim peki böyle bir karakter denize açılmak için niye babasını öldürdükten sonra karar veriyor ?

Meyve konusunda 50 kere yazıyorum. Leviathan çıkacak
Babasına olanlardan sonra hükümete saldırmak için denize açılıyor. Muhtemelen Shanks, eğer hükümete saldırırsa öldürülür diye bunu zincirliyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık