Ünvan kolpa çıkmış.Ne alaka?Bu lafın herhalde @Alpamis e sanırsam.Ama o yine insaflı davranmış meyve ile alakalı diyerek dümdüz kolpa ünvan çıkacağını o bile kestirememiş![]()

Ünvan kolpa çıkmış.Ne alaka?Bu lafın herhalde @Alpamis e sanırsam.Ama o yine insaflı davranmış meyve ile alakalı diyerek dümdüz kolpa ünvan çıkacağını o bile kestirememiş![]()

Ünvanları Morgans hazırlıyor herhalde haberleri gibi kolpa.Çağın gerçek sahibiymişÜnvan kolpa çıkmış.Ki söylemiştim bunu da.
![]()

Loki'yi hapseden ve Kaidou ve Bigmom ile kapışan Kid'e tek atan Shanks şuan en güçlü.Bazılarımız savunmasız falan diyordu ona şöyle cevap vereyim.Shanks Kid'e değil değil silahına saldırdı orada çıkan kral haki kesikler kid ve killer'ı bitirdi.Buradam Shanks'ın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.Loki, kaido öldüğü için dünyanın en güçlüsü konumunda olabilir şuan.
Wb ye verilme sebebi gura gura diye vivre cardda yazıyor loki için böyle birşey belirtilmedi wb gibi dandik durmuyor şuan lokiKolpa molpa büyük bir patlama yaşandı bu bölüm tabi biz patladık gura gura ile alakası yokmuş diyecek haliniz yoktu xD
Shanksın lokiyi adil şekilde yendiğini düşünmek hayal ürünü zaten elbaf girişi tüm devlerin lokiye daldığı söyleniyor 1 v 1 lik durum yok.Loki'yi hapseden ve Kaidou ve Bigmom ile kapışan Kid'e tek atan Shanks şuan en güçlü.Bazılarımız savunmasız falan diyordu ona şöyle cevap vereyim.Shanks Kid'e değil değil silahına saldırdı orada çıkan kral haki kesikler kid ve killer'ı bitirdi.Buradam Shanks'ın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Babasına olanlardan sonra hükümete saldırmak için denize açılıyor. Muhtemelen Shanks, eğer hükümete saldırırsa öldürülür diye bunu zincirliyor.Ben asıl loki’nin hedefi ne onu merak ediyorum. Kurguda hiç bir şekilde buna değinilmedi. Çocukluk desen yok. Gençken idol aldığı adam öldürülüyor. Üstüne yetişkin olduğunda da ülkenin efsane şeytan meyvesini yiyip babasını öldürmek zorunda kalıyor. Ek olarak biyolojik annesi tarafından reddedilirken, üvey annesi tarafından sevilmiş ve bunun için bir köyü yerle bir etmiş birisi.
Hadi xebec’in iradesi bunda olsun diyelim peki böyle bir karakter denize açılmak için niye babasını öldürdükten sonra karar veriyor ?
Meyve konusunda 50 kere yazıyorum. Leviathan çıkacak