Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

bölüm adında çeviri hatası olabilir. "the strongest in the world" dünyanın en güçlü adamı şeklinde çevirmek çok doğru olmayabilir. bana daha çok "dünyanın en güçlüsü" yada "dünyadaki en güçlüler" şeklinde çeviri doğru gibi geliyor. bence çoğul anlamda kullanılmış burada yani "dünyadaki en güçlüler" anlamında sanırım. ayrıca bunu diğer ünvanlar gibi düşünmemek gerekir. karakterin tanıtıldığı panelde köşede yazmıyor. bölüm adında geçiyor.

wb için "strongest man in the world" şeklinde bir kullanım vardı. yanlış hatırlamıyorsam.
Dünyanın En Güçlüleri olarak düzelttim, seni mi kıracağım?

Daha yeni uyanmış birileri.Şaka bi ünvanlar bazen Morgans bazen Halk bazen ise Gororsei veriyor.
Kahraman ünvanı(Garp) Morgans tarafından veriliyor.
Korsanlar Kralı (Roger)-Halk tarafından veriliyor.
Dünyanın en iğrenç suçlusu(Dragon)-Gorosei tarafından veriliyor.
Bence karakterleri hypelamak için var.Yoksa altı doldurulamadı ve çelişiyor karakterlerle.

Sonrasında denizlerde terör estirirken Shanks tarafından yakalandığı söylenmişti.Burada biraz retcon var.
Diğer konu ise bişey yapmasaydı filosu zarar görecekti.1 dk ilerisini görüp hızlıca bitirdi.Kaidou ya da Bigmom gibi canlı bırakıp kendi sonlarını hazırlamadı.
Shanksın lokiyi tek yenmediği açık aksine ifade var bissürü loki kaybettiği adama korkak tavukmu diycek.

Kid başka bir saldırı başlatıyordu bu saldırıyı 2 elle yapması gerekiyordu bunu yaparken yakalandı shanksı sezsede eli kolu bağlı yakalandı yani sonra kendi saldırısının etkisi+gemideki muhimmatlar+shanksın saldırısını yedi.

@Lucky Luke @Alpamis bana 3 yıl önce ölmüş gitmiş adamın ünvanının bugünkü bölümün ismiyle nasıl kolpa çıktığını açıklar mısınız :gamyon:
Tüm zamanlar gibi bir ifade olmadığı için wb bin ünvanına bir aksiyet göstermiyor ama strongest ünvanlarının önemsiz olduğunu görüyoruz bence bu bölümlerle.
Kaido ve Loki ünvanlarını WB öldükten sonra mı aldı? Basit bir evet ya da hayır.
7 senedir bağlı olması ama wb nin invanı çürütebilir wb 2 sene önce öldü loki bağlıyken ünvan alamaz doğal olarak 🤔

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık