Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 63 50.4%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 18 14.4%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 24 19.2%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 9 7.2%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 11 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    125
Sizce bu kılıçları kullanabilecek büyüklükte kişiler var mıydı?

Ayrıca ELbaf'taki kılıç şu ana kadar gördüğümüz en büyük kılıç gibi duruyor. Onigashima'daki bunun yanında çok küçük kalır gibi.

Ayrıca ELbaf'taki kılıç şu ana kadar gördüğümüz en büyük kılıç gibi duruyor. Onigashima'daki bunun yanında çok küçük kalır gibi.
Onigashimadaki dev kafatası o kılıcı cımbız diye kullanır, ama Elbaftaki kılıç hakkaten büyük.

Loki'nin hibrit formunu görmek lazım. Eğer hibrit formu da normal formu gibi devasa bir hale geçerse o kılıcı da eskiden o meyvenin sahibi kullanmıştır deriz. Ha şimdi kullanır mı? Kullanmaz Ragnir varken. Diğer bir ihtimal ise Harley metinlerinde solda elinde mother flame tutan karakter. O da bayağı büyüktü. Imu geçmişte Elbaf'a saldırıp kılıcı oraya saplamıştır.

onigashimada zaten o kılıcın sahibi,kurukafa net belli.devler bölgesindeki o kılıca sahip olan kişi zunesha dan bile çok daha büyük birisidir.çok rahat 80-100 km bile vardır boyu.

Yani o kılıcın sahibi zaten bir Antik devmiş. Kafasıda yanında duruyor. Onu kim öldürdü acaba orada... Ryuma?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık