Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1173 Spoiler Yorumları

zoro sahip olduğu 20 iq ile yapacağı plan buydu : )
Dorry ile Brogy Zoro yüzünden birbirine düşmüşse 200 IQ'luk plan denir bence ama spoiler'dan anladığıma göre bunlar yolda birbirleriyle tartışıp en son kavgaya tutuşmuş, Zoro'da ikisiyle birden savaşmak için karşılarına dikilmiş gibi geliyor. Bölüm gelince anlaşılır.

Ulan Zoro... bu tarz saçma sapan bir işe kalkışacağına adım gibi emindim kırık herif ahhahshdjcj

Brook'da önemli birisi çıktı. Roger için çaylak diyen adamın normal çıkması beklenmez tabi :oleyo2:
Yanlış hatırlamıyorsam, bi krallığın şövalyesi gibi bişeydi sanırım. Kullandığı kılıç tekniğini ordan öğrenmişti falan. Ama krallığın adını hatırlamıyorum, o zaman Gunko’da ordan demektir ama. Bizim eleman yıllarca önce ölüp tekrardan hayat bulmuş kişi. O zaman gunkoda gücünü kaybederse Satürn gibi toz olup ölecek. (Yaşlamayı durdurup, güç veren yetenek kaybolunca, tüm o zaman bi anda bedene geri geliyor toz oluyorlar sanırım)

Gunko ele geçirilip mi babasını öldürdü. harald daki hikayenin laciverti mi? gunkonun yaşlanmadığı süreyi düşününce, o krallık veya kral imuya nasıl tehdit oldu da imu kızı üstünden öldürttü. gunko brookun kaçması için çaba harcadıysa, kralı öldürürken kendi bilincinde değildir diye düşünmekteyim. Ele geçirilme olayları canımızı sıkacak gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam, bi krallığın şövalyesi gibi bişeydi sanırım. Kullandığı kılıç tekniğini ordan öğrenmişti falan. Ama krallığın adını hatırlamıyorum, o zaman Gunko’da ordan demektir ama. Bizim eleman yıllarca önce ölüp tekrardan hayat bulmuş kişi. O zaman gunkoda gücünü kaybederse Satürn gibi toz olup ölecek. (Yaşlamayı durdurup, güç veren yetenek kaybolunca, tüm o zaman bi anda bedene geri geliyor toz oluyorlar sanırım)
Evet korsan olmadan önce, bir krallığın taaruz birliğinin komutanıydı. Bu bilgiyi thriller barkın sonunda tayfaya katıldığı sırada kendini tanıtırken bize veriyor. Hangi krallık olduğu hakkında bilgi vermiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık