Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1173: Savaşçıların Nesli

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 38 58.5%
  • Orta

Kullanılan: 19 29.2%
  • Kötü

Kullanılan: 8 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    65
Gemi yok oldu. Plan yattı. Yıllardır yaşayan organizasyonun EN YETKİLİ adamlarından biri ARTİSTİK yapacam diye gemisini yok etti. İmu altında donla Brook'la savaşıyor. Zoro şeytanlaşmış devleri biçiyor. Ortada bir vs. falan kalmadı. Aşağıdaki iki canavarı sırf arc uzasın diye oyalıyordu Oda. Artık bir prensesimiz de olduğuna göre reisler yukarı teşrif ederler. Gerisi beyzbol gibi olacak. Loki vuracak Luffy karşılayacak. Artık biraz üstünlük görelim, zorluk yaratacak çar yok ortada.
Luffy İmu ile karşılaşınca "korsanlar kralı olacak adamım" diyecek mi en çok bunu merak ediyorum.
Sahiden. Önümüzdeki chapter ne olacak merak ediyorum öyle çok sürecek gibi durmuyor çünkü savaşlar.

Tam konuyla bağlantılı değil ama luffy + loki vs imu'nun şöyle bir geçmişi çıkabilir. Geçmişte joyboy imu'nun ana düşmanı ve luffy onun meyvesini yedi. Xebec'in istediği meyveyide loki yedi ve bu meyveninde ilk sahibi xebec'in ilk soyu olan davy d. jones ise ve kayıp yüzyılda imu'ya karşı savaşmış ise iki meyveyi tekrar gören imu kalpten gidebilir :)

Şöyle bir benzerlikte var. Davy klanı için bukaner ve joyboy'da emeth ile konuşmasındaki boy karşılaştırması ve imu ilk gözüktüğündeki hasır şapkanın boyutundan hareketle bukaneer olabileceği söyleniyor. O sebeple yasaklı ırk olabilir. Gerçi bir çok D. var ırk olarak ama bukaneer'lere ekstra değinebilir oda.

Bölüm için çoğu şey söylendi. Eşleşmeler tam yapılmadan luffy vs'sinin başlamasını beklemiyorum. Goldber üçlüsünün ortak saldırısını biliyoruz big mom sürekli kullanıyordu, dorry ve broggy'de öyle ama bu kadar olmamalı. Ne bilyim ekstra şeyleri vardır heralde wano'daki ryou'ya benzer farklı haki çeşitleri, saldırılar vb. En güçlü ordu dendi bari altını doldurmalı oda.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık