Göstersene kardeş şu paneli yaMangayı iyi okursanız yasakano magatama yiyorlar topluca ve içinden geçiyor 1 tanesi sanjinin![]()

Göstersene kardeş şu paneli yaMangayı iyi okursanız yasakano magatama yiyorlar topluca ve içinden geçiyor 1 tanesi sanjinin![]()

Göstersene kardeş şu paneli ya![]()
Sana o panelin öncesini sonrasını attım Sanji orada yoktu yukarıdan aşağıya düşenlere Kizaru saldırı yapıyor ve Sanji koşup ayağını uzatıyor dikkat edersen adam topa müdahale yapar gibi havada bacağını uzatıyor ve lazeri ayağıyla engelliyor.He gövdesinde bir karartı var ama belli değil çünkü lazer delip geçtiğinde Kuma gibi ışık olarak girip ışık olarak çıkıyor herkesten aynı çıkıyor Sanjide mi farklı?
Karartı ne kardeşim neresi karartı bunun kanamış sanji baya sen sanjinin göğsündeki nesneye ne diyeceksin kıvırmayın zaten altta franky sanji ve atlasın saldırıdan etkilendiği için acı çektiğide gösteriliyorSana o panelin öncesini sonrasını attım Sanji orada yoktu yukarıdan aşağıya düşenlere Kizaru saldırı yapıyor ve Sanji koşup ayağını uzatıyor dikkat edersen adam topa müdahale yapar gibi havada bacağını uzatıyor ve lazeri ayağıyla engelliyor.He gövdesinde bir karartı var ama belli değil çünkü lazer delip geçtiğinde Kuma gibi ışık olarak girip ışık olarak çıkıyor herkeseten aynı çıkıyor Sanjide mi farklı?
Evet çünkü acı çekiyorlar onlar isabet aldılar ışık girerken gözüküyor ötekilere beyaz sanjide farklı renk ne hikmetse.Buda sonrası delinmiş Sanji nerede? Üstündeki kıyafet bile dümdüz ütüsü bile bozulmamışKarartı ne kardeşim neresi karartı bunun kanamış sanji baya sen sanjinin göğsündeki nesneye ne diyeceksin kıvırmayın zaten altta franky sanji ve atlasın saldırıdan etkilendiği için acı çektiğide gösteriliyor

Sen şimdi sanjinin göğsündeki sivri uzun şey kizaru lazeri değil dedinya benim için bitmiştir.Evet çünkü acı çekiyorlar onlar isabet aldılar ışık girerken gözüküyor ötekilere beyaz sanjide farklı renk ne hikmetse.Buda sonrası delinmiş Sanji nerede? Üstündeki kıyafet bile dümdüz ütüsü bile bozulmamış
Burasıda daha sonrası.Şu bacağı geçebilene kadar Sanjinin tek bacağı>Kizaru dedim sana artık kıvranma kabullen
Bu konu daha önceden bitmişti zaten o hesabı kapattık sanıyordumSen şimdi sanjinin göğsündeki sivri uzun şey kizaru lazeri değil dedinya benim için bitmiştir.
Karartı var ve belli değil olabilir veya olmayabilir çünkü diğerlerinde nasıl hasar aldıkları belli net olarak.Mesele o değil koskoca amiral illa hasar verir ama öyle bir anlatıyorsun ki Sanjiyi delip geçmiş tek yemiş herkesi yok etmiş gibi al panel orda duruyor delik nerede hasar nerede diyorum yok.Hadi Çok büyük hasar mı verebilmiş verse bile? Sonrasında adam yine gelip karşılıyor kaçmaya bile gerek durmuyor reis Sanji çok büyük çok.Tekrar ediyorum Sanjinin tek bacağı>Kizaru
İnş daha bunun Zoro versiyonu yaşanacak o zaman yine sana yükleneceğim hazırlan