Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172 Spoiler Yorumları

Bu bilginin temeli nerden hocam öyleyse süper
Reddit'te gördüm valla eski SBS'lerden birinde söylemiş, 3 bölüm önde olacak şekilde çalışıyorum diye. Mangakaların hayatlarıyla ilgili seriler var hani, yeni bölüm hazırlanırken teslim tarihinin son dakikasına kadar çizimleri yetiştirmeye çalışırken gösterirler, sayfaları editöre verdikten sonra ruhu vücudunu terk ediyormuş gibi oluyor falan.💀🤣 Ama haftalık serilerin yazarları genelde iki üç bölümün taslağını bitirmiş oluyorlar galiba, Kishimoto için falan da öyle söyleniyordu.

Böyle bölümler olucak illaki, fb yeni bitti. Savaşı düzgün çizsin, ana vs’leri uzun detaylarda çok boğulmasın yeterli. Sonra birinin konuşmasına birkaç bölüm, bazı dövüşleri birkaç panel çizerse olmuyor.

Birkaç bölüm daha bu şekilde geçiş bölümü gelebilir daha jinbe’ler kurtulmadı ve eşleşmeler yapılmadı. Rakip güçlü ama sayı olarak az. 2-1 vs belki gelebilir, luffy, zoro, sanji harici.

Geçiş bölümü bolca gelecektir arkadaşlar her zaman olan şey. Daha eşleşmeler belli olacak, bizimkiler ayrılacak. Luffy aşağı inip yukarı çıkacak felan . Bilmediğimiz şey mi :D

Seri bitince bu kısımlar belki keyif verir , ama herkesin dediği gibi şu VS leri felan daha kaliteli işlese üstüne seri zor gelecekte adam vs çizemiyor. Naruto'daki gibi vs çizilse tadından yenmezdi. Zeka kırıntısı kokan vs ler. Bizim mangaka Marvel'dan Hulk çizer gibi vs çiziyor. Taktik maktik yok bam bam !!! Hulk ezer hulk döverrr

Son düzenleme:
Reddit'te gördüm valla eski SBS'lerden birinde söylemiş, 3 bölüm önde olacak şekilde çalışıyorum diye. Mangakaların hayatlarıyla ilgili seriler var hani, yeni bölüm hazırlanırken teslim tarihinin son dakikasına kadar çizimleri yetiştirmeye çalışırken gösterirler, sayfaları editöre verdikten sonra ruhu vücudunu terk ediyormuş gibi oluyor falan.💀🤣 Ama haftalık serilerin yazarları genelde iki üç bölümün taslağını bitirmiş oluyorlar galiba, Kishimoto için falan da öyle söyleniyordu.
Kuma bölümü vardı bitane özür diliyordu düzgğn yetişmedi diye ondan garip geldi

Roronoa yine tavrını ortaya koymuş. Aslanım benim , Batman'ın baba parasıyla kahraman olması gibi havadaki nemden kahramanlık kapacak torpilliler sonradan gelsin yine.

Yalnız bu adam galiba sadece hikaye anlatmayı iyi biliyor. Jarul'un , Harald'ın yaptığına koyduğu tavır , bizi de öyle olacaklar diye zannetmeyin demesi, posta koyması güzeldi gerçekten. Okurken heyecanlandım vallaha. Araya giren Usopp yükselen heyecanı frenlesede devleri savaşçı görmek heyecanlandırıyor. Mosa'nın kim olduğunu , Gaban'ın hangi olayı yanlış anladığını unuttu mu acaba ? Daha bir açıklama yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık