Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ada düşmese ne olacak ki anlamadım. Luffy'nin enerjisi her halükârda bitiyor o saldırıdan sonra, Nika formunu verimli kullanamıyor henüz. Kullandığı vakit Kaidō'yu geçecektir ama Wano sonrası Luffy henüz o seviyede değil. Karşısında da yorgun bir rakip vardı üstelik, zaman Kaidō'nun da aleyhine işliyordu.
O kadar büyük yumruk yapmasının sebebi o. Savaşı artık bitirmek. Ve Momonosuke'nin de adayı oradan çekmesini bekliyor. Diğer taraftan ise Kaido adayı gidip Wano'nun üstüne bırakacaktı bunu engellemek için de savaşıyor. Yani Luffy'nin bunun için bir acelesi olduğu ortada.

Ayrıca Kaido o magma ejder formuna girene kadar Luffy'nin onu bırakmasını sağlayamadı. Yani öyle istese kaçardı havada kalıyor. Zaten kaçmaya çalışıyor. Sonda ise o da ada kadar büyük bir forma giriyor Luffy'nin onu bırakmasını sağlayabilmek için. O saatten sonra da istese de o yumruktan öyle kolay kaçamaz.

Farklı mangaları okuduğumuz çok belli zaten. Zira One Piece'de böyle bir olay yok.

Kaido düz haki ile Luffy'i iki kere bayıltmadı hiçbir zaman.

Arc başında Luffy'i tekledi. Kaido orada base modunda idi ama kral haki kullandı. Onun dışında Kaido Luffy'i hiç meyvesiz ya da kral hakisiz indiremedi. Hep hibrit modunda idi.
Benim anlamadigim Kaido hibrit halindeyken bile sopasiyla Luffy’e vurdugu zaman meyve saldirisi mi oluyor? Simdi baktim Luffy’i ilk bayiltmasinda Ilahi Yildirim adli saldiriyi kullanmis ikinci bayiltmasinda da Sekiz Trigramli Gok Gurultusu adli saldiriyi kullanmis. Hatta bayiltma da degil direkt olduruyor Luffy’i. Saldirilari da sopasiyla yapmis. Meyvesiyle yaptigi saldirilar da mangada belli zaten isi nefesi falan atiyor:)

Benim anlamadigim Kaido hibrit halindeyken bile sopasiyla Luffy’e vurdugu zaman meyve saldirisi mi oluyor? Simdi baktim Luffy’i ilk bayiltmasinda Ilahi Yildirim adli saldiriyi kullanmis ikinci bayiltmasinda da Sekiz Trigramli Gok Gurultusu adli saldiriyi kullanmis. Hatta bayiltma da degil direkt olduruyor Luffy’i. Saldirilari da sopasiyla yapmis. Meyvesiyle yaptigi saldirilar da mangada belli zaten isi nefesi falan atiyor:)
Güzel kafalar.:D

Adam yenilsin diye magmaya giriyor, volkan patlıyor, sen luffy yendi diyorsun. Kaidou da Luffy’i öldürdü o zaman.
Kaido düştüğünde yenilmişti zaten yattı aşağıya KO oldu fin bitti yani havada şaftı kaydı bilmiyorum başka hangi kelimeler kullanılabilir bunu anlamanız için.Magmanın içine girmiyor şuurunu kaybettiği için üzerine lav akıyor kalkamıyorlar Bm ile birlikte.Kaido Luffy savaşı yine Oden savaşı gibi oldu araya birisi girip savaşa müdahale etti siz daha Kaido’nun şaibeli savaşlarını bile kabul edemiyorsunuz eğer oralara gireceksek ohooo işimiz uzun.

Hocam bu serinin belki de en iyi fbsi Ace fbsinden sonra Doflamingo’nun fbsidir. Ayrimciligi, haksizligi iyi anlatir. Ayrica @sinsikurt Rosinante’yi de hatirlatti o fbde Rosinante de cok guzel islenmistir ona da baya uzulmustuk. Sengoku denen bes para etmez amiral bozuntusu yuzunden bir omur harcandi
Ben iyisinden bahsetmiyorum Dofa üzüldük dedin diye sordum neyine üzüleceksin diye.Çocuk hali bile ayrımcı insanları köle olarak gören tipik kutsal ejder.Aksine babasına ve ailesine üzülmek gerek ama Dofa asla üzülmem.Loki istemeye istemeye babasını öldürdü Dof ise bile isteye asla aynı değiller.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık