Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Vakit kısıtı Luffy için nerf mi değil mi tartıştığımız konu.

Bu olayın Luffy'deki gelişimine bakalım ;

--Luffy Lucci karşısında G2 ve G3 yapmadan kazanabilir miydi ? Hiç şansı yoktu. G2 ömürden yiyordu, G3'ün de cüce yapma dezavantajı vardı. Ancak karşılığında hız ve güç alıyordu. FMA okuduysan kısas ilkesini bilirsin, ne verirsen onu alırsın, hadi onu da geç, bizim dünyadan e=mc2 mevzusu, enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Karşılığında büyük güç aldığın teknik o yüzden nerf sayılamaz. Luffy'nin zayıf olması neden, dezavantajlı ve güçlü teknik alışverişi bir sonuçtur.

--2 yıl sonra Luffynin vücudu artık kaldırabildiği için artık G2 ömürden götürmüyor, G3te de cüceye dönüşmüyor. G2 ve G3 yönünden Luffy zayıflığını 2 yıl sonra anca atabiliyor.

--Devamında yine zayıf Luffy, Dof'u, Crackeri, Katakuriyi, Kaidoyu yenemiyor. Sırasıyla ve vücut alıştıkça daha uzun süreler G4'ü ve nihayet G5'İ çıkarıyor. Şuan Luffy, motivasyona da bağlı olarak G5'te belki en fazla 10-15 dk kalabilir, G4'te de belki birkaç saat kalabilir ancak daha uzun süreler için Luffy'nin vücudunun daha da güçlenmesi lazım, bu da şuanda hala zayıf olduğunu gösteriyor zaten.

Haki artışı meyveyle paralel ilerliyor. O yüzden Roger, Garp, Shanks, Xebec gibilerin haki seviyesinin JB'den güçlü olamayacağını düşünüyorum.

NİKA çok acayip bir şey, bence Luffy, Teachle eşleşse onla acayip oynar, Teach'in NİKA'yı iptal edebileceğini hiç sanmıyorum. Toon Forcevari bir yetenek, karanlığı depremi ne şekle sokar yazarın hayal gücüne kalmış bir şey.
Şuanki halinden bahsediyorum. Zayıf bir karakter değil artık. Buraya gelene kadarkiler ise….. :)

Yami yami’nin zayıflığı dokunma zorunluluğu. Diğer türlü işe yaramıyor ama çekim gücünden kaçamıyorsun. Tahminler kaçamayacağı yönünde. G5 saçma bir güç ama yakalanacağını düşünüyorum. Sonrasında haki ana silahı olucak. Gura gura’yı haki ile alt etmeli, meyve biryere kadar o vs’de.

Base lütffüüüüüymüş. Ulan bu adam g4‘e girmedimi base kaidou‘yla. Eeee neyine savaşmıyor. Base luffy diye bişey yok. Base luffy dediğin gearsız luffydir. Luffy gear mear haki maki her şeyi çorba etti kaç defa yenildi en sonunda Geberdi, sonra nika olarak geri döndü de kaidou’yla dövüşebildi. Son saldırıdan kaçsa kaidou saldırı sonrası bu sefer nikayı da öldürecek.

G4 lütfüyü Base Kaidou osuruğuyla tekledi. Sonra tekrar indirdi. En son da öldürdü. Hadi git ötede boş yap.
19 yaşındaki Luffy Kaido'dan halat yaptı ip atladı. :D Ümüğünü sıktı kenara attı sonra. Luffy'nin zirvesini daha görmedik bile. Zirve Luffy Kaido'yu ciklet almaya bakkala yollar.:D

Cevap olmayınca argümanlar biter boş konuşma başlar.
Cevaplar ortada reis siz kabul etmiyorsunuz biriniz diyor o olmasa böyle olurdu bu böyle olurdu diye diğeri diyor 100 kere savaşsa 5 kere yener kendi kendinize hikayeler yazıyorsunuz.Olan şey ne Luffy Kaidoyu zınk diye yatırdı yendi üstüne magma geldi.Fandaşın çıkmış hala destan yazıyor :p

Kimse yazdı mı görmedim ama bu ragnir acaba antik devleri donduran şey olmasın ?

Önceden bunu kuzanın meyvesi diyorduk ama bu bölümden sonra bana mantıklı gelmedi.

Ayrıca önce yıldırım indirdi sonra buz saldırısı gördük acaba ilerleyen zamanlarda alev ve toprak element saldırıları da görebilir miyiz merak ettim.

Valla seri iyice garip hale geliyor. Seri elbafdan sonra teoriler belli olacak gibi hissediyorum.

Kimse yazdı mı görmedim ama bu ragnir acaba antik devleri donduran şey olmasın ?

Önceden bunu kuzanın meyvesi diyorduk ama bu bölümden sonra bana mantıklı gelmedi.

Ayrıca önce yıldırım indirdi sonra buz saldırısı gördük acaba ilerleyen zamanlarda alev ve toprak element saldırıları da görebilir miyiz merak ettim.

Valla seri iyice garip hale geliyor. Seri elbafdan sonra teoriler belli olacak gibi hissediyorum.

Olabilir aslında, sen değindin sanırm hiç görmedim. Elbaf arcı kilit nokta . IM zaten Elbaf D.dir dedi. Burda bayağı bilgi öğreneceğiz son adaya yol alacağız gibi duruyor. Zaten bir kehanet var ortada. Yazıtlar var adada. Belki de diyeceğim ama bu donan devlerin büyük bir önemi var belli ki , ele geçirilmesin diye de dondurulmuş olabilirler. Devler gururlu ulus, IM i indirecek baş D memleketi olduklarından dolayı böyle bir planları dahi olabilir. Ama ne yalan söyleyeyim bu arc bilgi bombardımanı olacak gibi duruyor. IM bile Nika hakkında birşeyler diyecektir Luffy ye daha yazıtlar var , Yanık yüzlü adam var, Gaban savaştan sonra bana gelin dedi o var . Var oğlu var .

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık