Loki sevmeyip denizci falan takip eden komiktir.
Geri kalanları videoda söyleyeceğim
Geri kalanları videoda söyleyeceğim
Rüzgar da çıkarsa Dragon'un vazifeyi de üstlenmiş olur kral.![]()
Loki hype yaşıyoruz şuanda şunu unutmayın objektif bakarsak oda hep karakterleri başta uçururken sonda bişekilde gömüyor.
Rox: başta haraldla garpla rogerla büyük savaşlar verirken imu tarafından kolayca yenildi ve garlingin ezik kılıcına öldü
Kaido: kimse öldüremez kimse vuramaz dendi wanoda kaidodan kan almayan kalmadı
Garp:arıkovanına nükleer bomba attı kuzanı tekte yerin dibine gönderdi shiryu deldi
Wb: dünyayı sallıyordu no name denizciler kılıçla delik deşik ediyordu
Rayleigh:kizaruyu engelleyip çiziyordu sözde kizaru ile dövüşürken luffylerede yardım edecekti 2 dakka sonra nefesi kesiliyordu
Gaban:sommersi low diffleyip gunkoya karşı aciz kaldı ölüyordu
Harald: roxla büyük savaşlar veriyorken en sonda lokiden tek yedi
Kısaca her karakteri başta çokgüçlü gördük top tierlerde ama sonunda bi zayıflığı görünüyor lokide umarım tutarlı olur bu durum.
Abi haklısın ama adam öyle anlatıp hypeladı ve sevdirdi ki nickimizi değiştirdikLoki hype yaşıyoruz şuanda şunu unutmayın objektif bakarsak oda hep karakterleri başta uçururken sonda bişekilde gömüyor.
Rox: başta haraldla garpla rogerla büyük savaşlar verirken imu tarafından kolayca yenildi ve garlingin ezik kılıcına öldü
Garp:arıkovanına nükleer bomba attı kuzanı tekte yerin dibine gönderdi shiryu deldi
Rayleigh:kizaruyu engelleyip çiziyordu sözde kizaru ile dövüşürken luffylerede yardım edecekti 2 dakka sonra nefesi kesiliyordu
Kısaca her karakteri başta çokgüçlü gördük top tierlerde ama sonunda bi zayıflığı görünüyor lokide umarım tutarlı olur bu durum.
Şu saatten sonra Loki'yi öldürtüp Ragnir'in yeni sahibinin Usopp olması gibi saçma senaryo yazsa da sevdik bir kere...
Dostum bende sevdim oraya en sevdiğim karakter garpıda ekledim zaten sevsekde sevmesekde oda böyle saçma senaryolara çok gidiyor umarım lokide gitmez.
Bizim luffy gökyüzünden yakalayıp lastik yapıp atıyordu yahu lokide hem yıldırım hem buz var üstüne silahı tekbaşına top tier seviyesi bi güçteMilletin efsane meyvesi bir sürü elemental atak yapar bizimkisinden hala görmedik.
Kaido karşısındaki yıldırım herhalde gökyüzünde oluşan yıldırımdı.
Serinin başında, güç seviyeleri düşükken bike aynıydı.Kuroyu , buggyi ilk gördüğümüzde hayvan gibi güçlü tanıtıldılar.Sonra oyuncak gibi oynadı bizimkiler.Loki hype yaşıyoruz şuanda şunu unutmayın objektif bakarsak oda hep karakterleri başta uçururken sonda bişekilde gömüyor.